Z tego co piszesz to dodatkowo podajesz kurczaka...Jennefer pisze:Kupka dalej rzadsza niż twardsza i koloru jasno brązowego. Może dlatego, że daje jej kurczaka
Tamyio
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Tamyio
Czy kotka dostaje TYLKO karmę zaleconą przez weterynarza?
- Jennefer
Tak, daje jej kurczaka, ale nieduzo. Dzis faktycznie dostala go troszke wiecej. Ale to tylko dlatego, ze dostalam 5 saszetek mokrego na 5 dni i kota byla straszliwie glodna.
Miss Monroe myslisz, ze to przez tego kurczaka?
Miss Monroe myslisz, ze to przez tego kurczaka?
- Miss_Monroe
- Moderator
Jennefer dziewczyny Ci doradzały w wątku o Paskudnej Biegunce, np.

Agnieszka (która przechodziła ten sam problem) również radziła Ci w wątku koteczkimaga pisze:Nie dawaj jej gotowanego kurczaka z ryżem ... rozwolnisz ją. Dawaj to co zalecił wet.
Weterynarz nie bez powodu zalecił kotce specjalistyczną karmę, na prawdę nie rozumiem dlaczego mimo wszystko nie stosujesz się do końca do jego zaleceń i dajesz kotce tego kurczaka, skoro od kilku dni ma biegunkę, która nie ustaje. Dziewczyny na prawdę starają się pomóc i radzą tak od serca, warto ich posłuchać. Trzymam bardzo mocne kciuki za koteczkę i jej zdrowieAgnieszkaP pisze:Ale teraz już bez żadnych kurczaczków, tylko karma na zaburzenia przewodu pokarmowego![]()
- Jennefer
Mea culpa
Szkoda mi bylo Tami, bo jedna mala saszetka dziennie to tak malutko. Modle sie, zeby ten suchy rc intestinal pomogl.
- Agnes
Mnie też się wydaje, że to kurczaj w tej sytuacji jej szkodzi. Weterynarz zalecił saszetki i dodatkowe środki, nie po to aby jej zaszkodzić. Ja wiem, że serce się kraja, jak widzisz że Tami głodna chodzi, ale to wszytsko dla jej zdrowia. Konsekwenti musimy być :-) 
- Jennefer
Martwi mnie jeszcze jedna rzecz - nie widzę, żeby Tami piła wodę...Dałam jej dziś na siłę kilka łyżeczek wody. Co to może być? <shock>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Co to jest za proszek?Jennefer pisze:A może mieć też luźną kupkę po tym proszku przeciw robakom i innym paskudztwom, który muszę jej dawać przez 5 dni z jedzonkiem?
- Jennefer
Norworm. Wyczytałam, że to środek dla psów...
- Jennefer
Pobawiłam się z nią teraz przy zlewie i coś tam pochliptała, ale w porównaniu do tego co piła wcześniej, gdy jadła suche to naprawdę mało...
- Agnes
Jeśli pije mniej/wcale od kiedy jest na mokrych saszetkach i kurczaku, to właśnie dlatego, że to jedzenie jest mokre :-) Sucha karma jest zazwyczaj (zazwyczaj- bo przy niektórych kotach trzeba się nagimnastykować, żeby piły) popijana.