Szisza

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Kiedy kociak drapie bądź gryzie w zabawie, trzeba głośno piszczeć, okazywać ból. Kocięta w ten sposób uczą się między sobą, że gryzienie boli.

Podobnie z nogami. Dobrze jest uprzedzać te "ataki" - gdy widzisz, że Szisza się szykuje do skoku, krzyknij "Nie!", bądź to, czego używasz do wyrażenia dezaprobaty. Ważne, żeby to zawsze było to samo słowo :)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Co tam u Sziszki ? :) Zamawiam więcej fotek tej małej slicznoty. :D
eeyamkaa

Post autor: eeyamkaa »

Fotek nie ma bo nie ma kto robić. Pani ciągle w wyjazdach ,teraz ze szpitala wróciła i od jutra 2tygodnie nad morzem. A biedna Sziszka na wychowanie i tresure do dziadków trafia. oj dostaniem tam szkołe mały szatan ^^. Wróce to pochwale się jaki kotek duży bo dziś właśnie przekroczyliśmy magiczną wagę - Szisza waży kilogram :). Troche spodkojniejsza ,ale i tak energia ja roznosi ,a rośnie zawrotnie szybko ,nie widziałam jej tydzień i jej nie poznałam... ciężko tak zostawic maluch na tyle czasu ,ale nic trzeba to trzeba.
POZDRAWIAM wszystkich i do usłyszenia

:kotek:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

To miłego wyjazdu życzymy :-)
Cierpliwie poczekamy na zdjęcia małej i może jakieś urlopowe również :foto:
eeyamkaa

Post autor: eeyamkaa »

Obrazek

Witam :) Dawno nas tu nie było.
Pani wreszcie wróciła do domu po wyjazdach ,jednak kot w ogole sie nie ucieszył. Między moimi wyjazdami Szisza wybrała kurację na uszka ,okazało się ,że ma Świerzbowca. Kropelki ,zastrzyki itp. troche mnie przez to znienawidziła i do dziś choć minął już miesiąc ,gdy chcę ją wziąć na ręce zaczyna drapać mnie i gryźć. Branie na ręce kojarzy się jej z zakraplaniem uszu. Mam nadzieję ,że jej przejdzie bo jak narazie jest to kot 'Patrz na mnie ,a nie rusz mnie'. moje stopy i dłonie na tym cierpią, rana przy ranie. Ale co poradzić? Trzeba przeczekać. Dziś bylyśmy na kontroli ,Sziszka dostała kropelki ,wet powiedział ,że uszy wyglądaja lepiej.
A tak poza tematem chorób! Kot mi rośnie jak na drożdżach! Chociaż majac 4 miesiace i wage 1,7 to chyba niezbyt dużo?
Pozdrawiamy i wklejamy kilka foteczek ;)

Obrazek

Obrazek

Oczka faktycznie zmieniły kolor :)
Obrazek
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

muszę przyznać,że myślałam ostatnio o Sziszy - ciekawa byłam jak rośnie -- no i ślicznie rośnie

prosimy więcej zdjęć i życzymy powrotu do zdrowia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Kiedy to ona tak zdążyło wyrosnąć, i jakie ładne oczka ma kicia :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Świetna ta Szisza, strasznie jestem ciekawa, co z niej wyrosnie, bo wyrasta coraz ładniej :D Pierwsze zdjęcie super <lol> Kolejna na forum mistrzyni ciekawych kadrów ;-))
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Jaka pięknisia! kolor futerka bombowy a i oczka ładne.
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

bardzo ładne umaszczenie :)
Zablokowany