Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Re: Lolek

Post autor: elwiska3 »

No to jestem - staruszka i boidudek sztuk jeden <mrgreen>
klejnoty rodowe też wezmę - mam 3 pierścionki po babci <oops> z dużym oczkiem :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Zapisy na szkolenie jeszcze trwają? Bo mam jednego takiego boidudka w domu, co ucieka nawet kiedy Pańcio kicha :)
A Khaleesi mogłaby poprowadzić gościnnie seminarium nt. "jak poskromić odkurzacz" :D

A i ja staruszka pierwszej klasy.... ;)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Ja mam sztuczne perły, lekko trącą plastikiem.
A na seminarium odkurzaczowe to zapiszę Lolka <diabeł>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Moo Moo mógłby pójść dalej z sesją dla superman'ów - jak zaprzyjaźnić się z wiertarką :-D I razem z Lolkiem witać gości w drzwiach :-)

Gucio natomiast do boidudków na wszystko jak leci, z kichaniem włącznie ;-))

Aga, ta ciupażka, to raczej narzędzie rozboju, może być przydatna (patrz Elwiska) <lol>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

no no no <diabeł> - jak przyniosę te biżuty to i się podzielę bez ciupagi <mrgreen>

o matko jaka mnie głupawka dopadła ...a na 13.35 idę lekcje dzieciom prowadzić <shock> nota bene o zaburzeniach zachowania <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Trochę OT, bo to wątek Lolka, a nie mój, ale w temacie witania gości przypomniało mi się, jak ostatnio przyszli państwo do odczytu ogrzewania. Dwoje zupełnie obcych ludzi a Khaleesi leżała na środku przedpokoju zupełnie niewzruszona, nawet się nie przesunęła kiedy przechodzili nad nią <rotfl>
Awatar użytkownika
EwaL

MoniQ pisze:Trochę OT, bo to wątek Lolka, a nie mój, ale w temacie witania gości przypomniało mi się, jak ostatnio przyszli państwo do odczytu ogrzewania. Dwoje zupełnie obcych ludzi a Khaleesi leżała na środku przedpokoju zupełnie niewzruszona, nawet się nie przesunęła kiedy przechodzili nad nią <rotfl>
Wyczuła, że to nie do niej, a też nie ma co straszyć obcych, bo w końcu ciepełko mierzą. A ciepełko w zimie zawsze mile widziane.
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

A ja jakieś tam klejnoty mogę Wam użyczyć, ale na zlot staruszek niestety się nie piszę. Za młoda jeszcze jestem <aniołek> Chociaż mam dużo lat <mrgreen> W przeciwieństwie do większości z Was naprawdę dużo.

Za to Bajzelka zgłaszam jako drugiego prowadzącego seminarium odkurzaczowe. Nic a nic się nie boi :kotek: Od Diunki się nauczył. Jestem z niego bardzo dumna.
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

atomeria pisze:Chociaż mam dużo lat <mrgreen> W przeciwieństwie do większości z Was naprawdę dużo.
Ha, ha, ha...siedemdziesiątki Kochana to Ty z pewnością nie masz, to jakie dużo <lol>
Awatar użytkownika
EwaL

No proszę, Atomeria nie pisze się na zlot! Że niby stara, ale nie staruszka jak my <lol> Dawaj, dawaj, dobrego próchna nigdy za wiele :haha:
Zablokowany