Lolek
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
Zapisy na szkolenie jeszcze trwają? Bo mam jednego takiego boidudka w domu, co ucieka nawet kiedy Pańcio kicha 
A Khaleesi mogłaby poprowadzić gościnnie seminarium nt. "jak poskromić odkurzacz"
A i ja staruszka pierwszej klasy.... ;)
A Khaleesi mogłaby poprowadzić gościnnie seminarium nt. "jak poskromić odkurzacz"
A i ja staruszka pierwszej klasy.... ;)
- Joanna P.
Moo Moo mógłby pójść dalej z sesją dla superman'ów - jak zaprzyjaźnić się z wiertarką
I razem z Lolkiem witać gości w drzwiach :-)
Gucio natomiast do boidudków na wszystko jak leci, z kichaniem włącznie
Aga, ta ciupażka, to raczej narzędzie rozboju, może być przydatna (patrz Elwiska) <lol>
Gucio natomiast do boidudków na wszystko jak leci, z kichaniem włącznie
Aga, ta ciupażka, to raczej narzędzie rozboju, może być przydatna (patrz Elwiska) <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
no no no <diabeł> - jak przyniosę te biżuty to i się podzielę bez ciupagi <mrgreen>
o matko jaka mnie głupawka dopadła ...a na 13.35 idę lekcje dzieciom prowadzić <shock> nota bene o zaburzeniach zachowania <mrgreen>
o matko jaka mnie głupawka dopadła ...a na 13.35 idę lekcje dzieciom prowadzić <shock> nota bene o zaburzeniach zachowania <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Trochę OT, bo to wątek Lolka, a nie mój, ale w temacie witania gości przypomniało mi się, jak ostatnio przyszli państwo do odczytu ogrzewania. Dwoje zupełnie obcych ludzi a Khaleesi leżała na środku przedpokoju zupełnie niewzruszona, nawet się nie przesunęła kiedy przechodzili nad nią <rotfl>
- EwaL
Wyczuła, że to nie do niej, a też nie ma co straszyć obcych, bo w końcu ciepełko mierzą. A ciepełko w zimie zawsze mile widziane.MoniQ pisze:Trochę OT, bo to wątek Lolka, a nie mój, ale w temacie witania gości przypomniało mi się, jak ostatnio przyszli państwo do odczytu ogrzewania. Dwoje zupełnie obcych ludzi a Khaleesi leżała na środku przedpokoju zupełnie niewzruszona, nawet się nie przesunęła kiedy przechodzili nad nią <rotfl>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A ja jakieś tam klejnoty mogę Wam użyczyć, ale na zlot staruszek niestety się nie piszę. Za młoda jeszcze jestem <aniołek> Chociaż mam dużo lat <mrgreen> W przeciwieństwie do większości z Was naprawdę dużo.
Za to Bajzelka zgłaszam jako drugiego prowadzącego seminarium odkurzaczowe. Nic a nic się nie boi
Od Diunki się nauczył. Jestem z niego bardzo dumna.
Za to Bajzelka zgłaszam jako drugiego prowadzącego seminarium odkurzaczowe. Nic a nic się nie boi