zdrówka życze
Avari FaBriCat*Pl
- Agnes
Re: Avari FaBriCat*Pl
Biedny Avarik
zdrówka życze
zdrówka życze
- ania1978
bidulku pyzaty <zakochana> <zakochana> <zakochana> oby wszystko skończyło się dobrze <ok> <ok> <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Juleczko, mocno trzymam kciuki za Avarisia. Musi być dobrze.
Trzymajcie się. Wysyłam moc pozytywnych fluidów.
- elunia40
- Hodowca
Zdrowiej nam szybko Avariku 
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Jesteśmy w domu.
Kontrast przeleciał przez Avariego, akurat był chirurg, więc spojrzał na zdjęcia i powiedział, że Avari poradzi sobie sam. Dostał dalej antybiotyk i parafinę do podania.
Jutro jedziemy na 4, ostatnie już zdjęcie. Kupa powinna być we wtorek. Dostaliśmy convalescence, Avari wciągnął natychmiast. Oczywiście podaję małe ilości.
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Nadal jest niepokój, ale wizja operacji oddaliła się i to mnie niezmiernie cieszy. Dzisiaj był bardzo grzeczny, zdjęcie bez problemu, zastrzyki też. Wczoraj musiał się naprawdę źle czuć. Obrazy jako takiej nie ma, ale zaraz muszę mu podać parafinę, więc <diabeł>
Uff.
Kontrast przeleciał przez Avariego, akurat był chirurg, więc spojrzał na zdjęcia i powiedział, że Avari poradzi sobie sam. Dostał dalej antybiotyk i parafinę do podania.
Jutro jedziemy na 4, ostatnie już zdjęcie. Kupa powinna być we wtorek. Dostaliśmy convalescence, Avari wciągnął natychmiast. Oczywiście podaję małe ilości.
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Nadal jest niepokój, ale wizja operacji oddaliła się i to mnie niezmiernie cieszy. Dzisiaj był bardzo grzeczny, zdjęcie bez problemu, zastrzyki też. Wczoraj musiał się naprawdę źle czuć. Obrazy jako takiej nie ma, ale zaraz muszę mu podać parafinę, więc <diabeł>
Uff.
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Avarisiu, jeszcze troszeczkę i będziesz zdrowiutki <ok> <ok> <ok>
- moniqe
Trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia. Przesyłamy głaski dla Avarisia
teraz trzeba go głaskać i przytulać podwójnie
. Zdrowiej szybko kochany
.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Biedny misiu tyle się nacierpieć. Całe szczęście, że wizja operacji się oddaliła. Mam nadzieję, że już się wszystko unormuje i chłopczyk będzie mógł normalnie już jeść
<ok> <ok>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> będzie dobrze. Ale co się Bidulko nerwów i strachu naprzeżywałaś, to Twoje 
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Wasze wsparcie jest nieocenione
Parafina podana, convalescence stoi w miseczce, Avariemu już nie pasuje, a widać, że głodny.
No to powoli strzykawką do pysia. To w sumie nie jest tak trudne
Dzisiaj już cała strzykawka z parafiną zjedzona, prawie nic mu nie wyleciało 
Śpi sobie teraz bidulek i odpoczywa. W kuwecie cisza. Jeszcze jutro zdjęcie i mam nadzieję, że potem tylko kontrole. Bardzo się cieszę, że trafiliśmy akurat do tej kliniki.

Parafina podana, convalescence stoi w miseczce, Avariemu już nie pasuje, a widać, że głodny.
No to powoli strzykawką do pysia. To w sumie nie jest tak trudne
Śpi sobie teraz bidulek i odpoczywa. W kuwecie cisza. Jeszcze jutro zdjęcie i mam nadzieję, że potem tylko kontrole. Bardzo się cieszę, że trafiliśmy akurat do tej kliniki.