Tummy & Pillow
- annart
Re: Tummy & Pillow
ależ to jest panienka 
- yamaha
- Genius Loci
<strach> O rany !
Twoje kotki cudniaste, to wiadaomo.
Ale panienka rodzicow <strach>
Ja cie krece, jak ona wyrosla ! I jaki cudny kot sie z niej zrobil <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Twoje kotki cudniaste, to wiadaomo.
Ale panienka rodzicow <strach>
Ja cie krece, jak ona wyrosla ! I jaki cudny kot sie z niej zrobil <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Pięknie wyrośnięte
naprawdę jest co oglądać. <serce>
Czarna panienka rodziców przeszła niesamowita metamorfozę
Czarna panienka rodziców przeszła niesamowita metamorfozę
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
gdzie jest Tośka - wychudzona, zarobaczona i zapchlona Ja się pytam???? ANTONINA <zakochana> <zakochana> cudna przemiana.
No i grzeczna chyba strasznie była bo <santa1> postarał się że hej!!!!
A dwa żeńskie diaboły cudne jak zwykle, też wyrosły baby!!!!
No i grzeczna chyba strasznie była bo <santa1> postarał się że hej!!!!
A dwa żeńskie diaboły cudne jak zwykle, też wyrosły baby!!!!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Przepraszam, coś mi się chyba na oczy rzuciło, że przeczytałam Pan a nie Pannaannart pisze:ależ to jest panienka
Co nie zmienia faktu, że kocio cudny i te czarne futerko obłędne <zakochana>
- Hann
Matko, jakie to było biedactwo chudziutkie z żebrami na wierzchu i brzuszkiem spuchniętym
Strasznie fajne jest to, że trafiła na Twoich rodziców. Że czasami takie maleństwo nie ginie w wielkim świecie, tylko pochyli się nad nim ktoś, kto je przygarnie, nakarmi, przytuli...
Koty Twoje własne cudne. Czarna furia podoba mi się bardzo <mrgreen>
Koty Twoje własne cudne. Czarna furia podoba mi się bardzo <mrgreen>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Zadbane, kochane i szczęśliwe :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tosieńko, jaka ty jesteś śliczna <zakochana>
-
kotku
Tummy i Plusia piękne są
Ale kocie bidy robią na mnie zawsze największe wrażenie. Głaski dla Tosi <zakochana> Widać, że jest jej dobrze. Cudo!
- annart
Tak, jestem bardzo dumna z rodziców, że udźwignęli ciężar odpowiedzialności za Tosię na najwyższym poziomie. ma ciepło i miłość człowieczków, zabawę, porządne jedzonko z zooplusa i od strony weterynaryjnej wszystko terminowo poszczepione, odrobaczone. Teraz czekają na sterylkę w styczniu. Super ze się przykładają tak jak trzeba, a nie jak to na wsiach bywa, resztki ze stołu i spanie na polu gdzieś, w szopie.
Naprawdę jestem z nich dumna!
A kotek odwdzięcza się tym co najlepsze. daje mnóstwo radości, nie jest niegrzeczna, nic nie psuje i nie stracą, odkąd a drapaczek, to nawet nie ciekawi jej, co jest na blatach kuchennych. Czasem bawi się stopami i dłońmi (atakuje i delikatnie gryzie), ale to ich wina, bo ją tak nauczyli i dobrze o ty wiedzą. jak to tata zamknął temat: " no czymś się w końcu bawić musi".
Nawet nie chce już na zimo wychodzić w dzień, 30 min po podwórku, sprawdzi czy wszystko na swoim miejscu i bryka na okno i miauczy: "wpuść, bo tam samemu źle i zimo.
Tak jak moje kotki z 5 min pobytem na balkonie.
Jadę tam na święta (4 dni) ze swoimi koteczkami, ale nie będą widzieć Tośki, bo będą tylko mieszkać w moim pokoju.
stresa mam, jak to będzie.
Cóż, jestem też przygotowana na ewentualny powrót w 1 Dzień Świąt, jakby cicunie były zestresowane nowym zapachem spod drzwi, albo czymś.
pierwszy wyjazd z kotami, pierwsze Święta z kotami... kiedyś musi być pierwszy raz. Przecież jak kiedyś pojedziemy do domku na Kaszuby na wakacje to też z koteczkami..
Tummiczkiem się nie martwię, ona jest ciekawska i odważna, ale Pillow nasza staszałka kochana.ech.
Wszystko pod znakiem zapytania.
i jeszcze jakieś foteczki:)

a na koniec moje ulubione ZEW WZYWA KOTA

Naprawdę jestem z nich dumna!
A kotek odwdzięcza się tym co najlepsze. daje mnóstwo radości, nie jest niegrzeczna, nic nie psuje i nie stracą, odkąd a drapaczek, to nawet nie ciekawi jej, co jest na blatach kuchennych. Czasem bawi się stopami i dłońmi (atakuje i delikatnie gryzie), ale to ich wina, bo ją tak nauczyli i dobrze o ty wiedzą. jak to tata zamknął temat: " no czymś się w końcu bawić musi".
Nawet nie chce już na zimo wychodzić w dzień, 30 min po podwórku, sprawdzi czy wszystko na swoim miejscu i bryka na okno i miauczy: "wpuść, bo tam samemu źle i zimo.
Tak jak moje kotki z 5 min pobytem na balkonie.
Jadę tam na święta (4 dni) ze swoimi koteczkami, ale nie będą widzieć Tośki, bo będą tylko mieszkać w moim pokoju.
stresa mam, jak to będzie.
Cóż, jestem też przygotowana na ewentualny powrót w 1 Dzień Świąt, jakby cicunie były zestresowane nowym zapachem spod drzwi, albo czymś.
pierwszy wyjazd z kotami, pierwsze Święta z kotami... kiedyś musi być pierwszy raz. Przecież jak kiedyś pojedziemy do domku na Kaszuby na wakacje to też z koteczkami..
Tummiczkiem się nie martwię, ona jest ciekawska i odważna, ale Pillow nasza staszałka kochana.ech.
Wszystko pod znakiem zapytania.
i jeszcze jakieś foteczki:)

a na koniec moje ulubione ZEW WZYWA KOTA