Foto historia świetna ,a wzrok Tajgi wręcz hipnotyzujący
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Marzenko, Soniu 
A Tajga to oczywista Kaszpirowski w futerku, tylko patrzeć jak zacznie odliczać adin, dwa, tri... Ale to chyba wszystkie koty tak mają, że wzrokiem potrafią dużo załatwić, łącznie z nadprogramowym przysmaczkiem? <lol>
A Tajga to oczywista Kaszpirowski w futerku, tylko patrzeć jak zacznie odliczać adin, dwa, tri... Ale to chyba wszystkie koty tak mają, że wzrokiem potrafią dużo załatwić, łącznie z nadprogramowym przysmaczkiem? <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
O tak, niektóre koty, zwłaszcza urocze kotki dachóweczki, uwielbiają pić wodę ze szklanki Pańci <lol>
Brytyjskie kocurki, zwłaszcza ten mój srebrzysty, też by pewnie lubiły, gdyby tylko im się głowy do szklanki mieściły
Brytyjskie kocurki, zwłaszcza ten mój srebrzysty, też by pewnie lubiły, gdyby tylko im się głowy do szklanki mieściły
- ozon
- Agilisowy Rezydent
U nas to się i sikoreczki czasem trafią, i to nawet różnokolorowe, bo i bogatki, i modraszki
Jedyny mankament, że balkon wiecznie usyfiony <diabeł>
Ale to może nie tak źle, bo zabawa jest, a złej karmy wynikającej z umordowania muszki nie ma <lol>annart pisze: jedyne dzikie zwierze latające, na jakie można zapolować, to muszka owocówka... i już prawie ją mają, gdy ta postanawia popełnić samobójstwo w poidełku .. i lipa..
- annart
hehhe mam nadzieję!
u nas balkon jest za szkłem, i nic nie podlatuje, była koncepcja żeby karmnik za szyba dowiązać do barierki, ale ze względu na ów mankament, jaki mogliby sąsiedzi z dołu zgłosić na swoich szybach, pomysłu realizacji zaniechaliśmy

u nas balkon jest za szkłem, i nic nie podlatuje, była koncepcja żeby karmnik za szyba dowiązać do barierki, ale ze względu na ów mankament, jaki mogliby sąsiedzi z dołu zgłosić na swoich szybach, pomysłu realizacji zaniechaliśmy