Pomysł ze szklankami na pewno wart wypróbowania. Trzymam kciuki za powodzenie! <ok>
Bella & Carlos
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Bella & Carlos
Belluchna, nie wygłupiaj się... pij ładnie i dużo
Pomysł ze szklankami na pewno wart wypróbowania. Trzymam kciuki za powodzenie! <ok>
- Joanna P.
Agnieszko
Też zaczęłabym od rozstawiania misek w różnych miejscach. Mam nadzieję, że wyniki Belli wkrótce się unormują

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Belluniu zdrowiej koteńko kochana
Trzymam mocno kciuki za poprawę i chęć do picia 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Bella <ok> <ok> <ok>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ojej trzymam kciuki za Bellunię
Jak piszą dziewczyny zacznij od różnych miseczek i szklaneczek.
U mnie fontanna wcale nie spowodował, że z niej więcej pili, więc nie jest to zawsze 100% metoda na zwiększenie picia.
Z tymi szklaneczkami to też chyba spróbuję, bo tego jeszcze nie próbowałam.
Agnieszko z nadwagą to ja już też nie mam kompletnie pomysłu, już się poddałam z tym moim Tamisiem
Mam nadzieję, że jak się przeprowadzimy to zacznie się więcej ruszać, bo teraz to nie ma chyba szans, żeby on coś schudł.
Jak piszą dziewczyny zacznij od różnych miseczek i szklaneczek.
U mnie fontanna wcale nie spowodował, że z niej więcej pili, więc nie jest to zawsze 100% metoda na zwiększenie picia.
Z tymi szklaneczkami to też chyba spróbuję, bo tego jeszcze nie próbowałam.
Agnieszko z nadwagą to ja już też nie mam kompletnie pomysłu, już się poddałam z tym moim Tamisiem
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny kochane <serce> bardzo Wam dziękuję za wszystkie wskazówki i kciuki :-)
Mamy obecnie rozstawione 3 michy i od wczoraj dwie szklanki, w tym jedną do whisky
(Aguś, pamiętałam, że Lumisi taka szklanka przypasowała). Do szklanek nalałam kranówki, w miskach jest woda przegotowana.
Gdy tylko postawiłam pierwszą szklankę, Bella popędziła sprawdzić, co to, i się napiła. Szklanki bardzo się spodobały Carlosowi - wędruje od jednej do drugiej, czasem zahacza o michę <lol> I o to chodzi
Bella też się nimi interesuje, zwłaszcza jak przestawiam je w nowe miejsce.
Atomerio, poidełko Catit działa chyba na podobnej zasadzie jak Raindrop, który u mnie się nie sprawdził. Kupując kolejną fontannę, zdecyduję się raczej na model z "wodospadem" jak w Cat Mate i Drinkwell. Dziękuję Ci bardzo za rady
Soniu, zastanawiałam się ostatnio, jak się u Was sprawdza Hills. Czyżby Tamiś nic nie zrzucił? My z Pawłem wczoraj po ważeniu Belli postanowiliśmy, że będziemy więcej się bawić z kociastymi.
Mamy obecnie rozstawione 3 michy i od wczoraj dwie szklanki, w tym jedną do whisky
Gdy tylko postawiłam pierwszą szklankę, Bella popędziła sprawdzić, co to, i się napiła. Szklanki bardzo się spodobały Carlosowi - wędruje od jednej do drugiej, czasem zahacza o michę <lol> I o to chodzi
Atomerio, poidełko Catit działa chyba na podobnej zasadzie jak Raindrop, który u mnie się nie sprawdził. Kupując kolejną fontannę, zdecyduję się raczej na model z "wodospadem" jak w Cat Mate i Drinkwell. Dziękuję Ci bardzo za rady
Soniu, zastanawiałam się ostatnio, jak się u Was sprawdza Hills. Czyżby Tamiś nic nie zrzucił? My z Pawłem wczoraj po ważeniu Belli postanowiliśmy, że będziemy więcej się bawić z kociastymi.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko nic a nic nie schudł Tami, a do tego (nie wiem czy ta karma to spowodowała czy nie) zaczął się tak sypać, że całymi kępami wychodzi mu futro, na plecach to już miejscami podszerstka nie ma. Zrezygnowałam z tej karmy, bo nie wiem czy to ona jest taka uboga czy jak. Na razie jeszcze mieszam pół na pół z Sanabelle na włosy i skórę i zaczęłam mu dawać kapsułki Omega 3, ale nadal nie widzę poprawy, może jeszcze za krótko to dostaje. U mnie niestety bezzbożówki nie są tolerowane przez Tamisia, był na PoN-ie od stycznia do października (fakt nie przytył) ale znowu ma cały brzuch w kropki i łupież
Na Royalu nigdy nie miał takich problemów, ale do RC już nie chcę wracać, stąd teraz próbuję Sanabelle.
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Bella słoneczko ty mi się tu nie wygłupiaj tylko pij na potęgę .mocno kciukam za dobre wyniki i poprawę zdrowia <ok> <ok> <ok>
- Bartolka
Nadrobiłam Aguś Wasz wątek od sierpnia <oops> Ściskam moje ukochane Rodzeństwo
Trzymam kciuki za zdrówko Belli i za polubienie chlipania z nowych miseczek

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bartolko, jak miło, że do nas zajrzałaś :-)
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kciuki :-)
Kociaste ostatnio piją wyłącznie ze szklanek <shock> Wczoraj zajrzała do nas sąsiadka. Popatrzyła na szklanki porozstawiane na podłodze i zaskoczona zapytała: "A to dla kogo?" <lol>
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kciuki :-)
Kociaste ostatnio piją wyłącznie ze szklanek <shock> Wczoraj zajrzała do nas sąsiadka. Popatrzyła na szklanki porozstawiane na podłodze i zaskoczona zapytała: "A to dla kogo?" <lol>