Tamyio
- Jennefer
Re: Tamyio
Już tyle razy byliśmy z tym oczkiem u dobrego weta no i była też u okulisty... Wet powiedział, że oczko już tak będzie wyglądać. Ma do tego zatkane kanaliki i mimo prób nie dało się ich udrożnić
Taka wada anatomiczna. Kilka razy dziennie przemywam jej oczko i zakrapiam specjalnymi kropelkami. Trzeca powieka zawsze już będzie widoczna i oczko będzie lekko zamglone, co nie przeszkadza jej podobno w widzeniu. Oby nie było gorzej. Z ciekawej rzeczy to wtedy, gdy Tami miała problemy z brzuszkiem i była tylko na mokrym jedzeniu - ocza nie łzawiły wogóle. Czy ktoś może to jakoś wyłumaczyć?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale brzusio to faktycznie mała piratka ma imponujący <lol> Taka kuleczka słodka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Jennefer, a byłaś z kotką u okulisty czy takiego "zwykłego" weta? Pytam tak z ciekawości, bo jeśli nie byliście u specjalisty, to może on mógłby jakoś dodatkowo zaradzić w sprawie oczka koteczki :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
:-)Już tyle razy byliśmy z tym oczkiem u dobrego weta no i była też u okulisty
- Miss_Monroe
- Moderator
Przepraszam, jakoś przegapiłam tą informację.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Tamisia jest prześliczna <serce> Ma taki słodziutki pysio <zakochana> <zakochana>
Mocno trzymam kciuki za oczko, żeby jednak diagnoza była błędna, a oczko udało się całkowicie wyleczyć.

Mocno trzymam kciuki za oczko, żeby jednak diagnoza była błędna, a oczko udało się całkowicie wyleczyć.
- Jennefer
U okulisty (najlepsza w Irlandii podobno) miała robiony zabieg. Myślę, czy nie umówić się z nią znowu na wizytę, bo ta okulistka jest u nas w mieście raz w miesiącu. Tylko, że sama wizyta kosztuje u niej 120 Euro...a co jeśli potwierdzi słowa dobrego jak już pisałam Weterynarza, że nic już nie moża więcej zrobić? 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
będziem miała pewność że zrobiłaś wszystko co mogłaśa co jeśli potwierdzi słowa dobrego jak już pisałam Weterynarza, że nic już nie moża więcej zrobić?
koteczka jest urocza <zakochana> i w moim ulubionym kolorze <mrgreen>
taka niebieska kulka
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Agnes
A ja jestem ciekawa czy u nas na miejscu też kasuje tyle za wizyte... spora kwota
Tami... robi się coraz okrąglejsza <roll> słodki ma ten pysio, szkoda, że oczko nie jest zdrowe
Tami... robi się coraz okrąglejsza <roll> słodki ma ten pysio, szkoda, że oczko nie jest zdrowe