Rosie

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
bahi

Re: Rosie

Post autor: bahi »

Meldujemy się po powrocie!
Droga "tam" była bardzo męcząca. Pobiliśmy wszelkie rekordy i dojechaliśmy po równo 13 godzinach. Mała dawała czadu, wyła za Poznaniem prawie godzinę, zatrzymywaliśmy się kilka razy, ruch na drodze spory, ale DOJECHAŁAM <tańczy>
Z obawy o Zuzię wracaliśmy nocą i to był strzał w dziesiątkę, jechaliśmy inną trasą, ale w ulewie, mała obudziła się przed Poznaniem (co jest z tym miastem?!) z chichotem na buźce (z czego śmiała to nie wiem, nic nie widziała, żadnej zabawki, ale tak się śmiała jak nigdy - pewnie się cieszyła, że do domu wraca), pojadła i poszła dalej spać. W sumie dojechaliśmy w niecałe 9 godzin z przerwami na siq. Uff jak dobrze być w domu!
Rosie podobało się na wakacjach, nowy ludź był cały dla niej, a gdy po nią przyszłam to nawet nie podeszła do mnie! W domu niestety małe wrzeszczące dalej jest to kota niezbyt zadowolona, kabanos jej nie przekupił, normalnie foch na całego! Teraz jest już dobrze, staram się więcej czasu jej poświęcać, a jak się rozleniwiła! I doopkę spasła lekko. Brakowało mi jej, wiecie <oops>
Lecę dalej nadrabiać.
Buziaki!
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Fajnie ze jestescie z powrotem !
Fotki na dowod "urosnietej doopci" obowiazkowe <mrgreen>
Awatar użytkownika
bahi

Cieszę się, że właśnie pod opieką kolegi była Rosie. Wróciła zadbana, nakarmiona, wybawiona, wyczesana. Spała nawet z nim w łóżku (a do mnie znowu nie przychodzi ;-( ).
Oto ona dzisiaj rano:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jeszcze ze świąt Zuzanka z Franciszkiem. On twierdzi, że ją bardzo kocha, całował i przytulał non stop:
Obrazek
Obrazek

I sama Zuzanita, dzisiaj skończyła 4 miesiące (a równo rok temu pojawiła nam się jako dwie kreski na teście! Ale ten czas szybko leci): <serce> <serce> <serce>
Obrazek

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Śliczna Rosie i te dwie kreski na teście <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Zuzanita już takaaaa duża <zakochana>
Rosie ma tego pysia wyjątkowego, oczka takie wielkie i nochalek śliczny <zakochana>
nie martw się, pewnie foch przejściowy ;-)) zmarznie doopka to i do łóżka przyjdzie :-)
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

ależ z Rosie to wielka babka <zakochana> fajnie, że masz takiego kolegę, którego lubi Rosie , też bym tak chciała bo Gaculek to z moją teściową zostaje jak gdzieś jedziemy :-///// no i Zuzanka rośnie jak szalona, jeszcze trochę i będą biegać razem z Rosie i bawić się w chowanego <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Cudna rodzinka :-)
Rosie ma niepowtarzalny pysio. Śliczna koteczka <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

O, ale dziewczyny piękne :) Rosie miała swoje wakacje all inclusive :)
A Zuza rośnie jak ta lala :) :ok: :bobas:
Awatar użytkownika
bahi

Kochane jesteście!
Rosie dzięki cioci Ewie ostatnio nawet ruszyła swe szanowne cztery litery i pobiegała za nową wędką bird. Cóż to było za szaleństwo! Teraz znowu zamieniła się w leniwca i korzystając z chwili ciszy w domu (dzieć śpi) zaległa spać. Więc ciiii kotek śpiiii.
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dwóch kresek na teście nie pamiętam <lol> ale wierzyć się nie chce, że to już 4 miesiące … Śliczna dziewczynka!
A Rosie faktycznie apetycznie zaokrąglona <zakochana> :kotek:
Zablokowany