boczki skontroluję i mam nadzieję, że uda mi się jakieś zdjęcie zrobić
Tamyio
- Agnes
Re: Tamyio
Taaaaa... powiem ''ale słodki grubasek'' <lol> <lol> <lol>
- Jennefer
Oby sie udalo, choc pogoda ma byc paskudna
Strasznie sie ciesze na to spotkanie :-)
Strasznie sie ciesze na to spotkanie :-)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
super że kicia wraca do zdrowa i mocno trzymam kciuki za owocną wizytę u okulisty <ok> <ok> <ok>
- Jennefer
My już jesteśmy po wizycie cioci Agnieszki (Agnes) i wujka Szymona :-)
Tamisia została przez nich wymiziana i wybawiona za wszystkie czasy <lol> (no może do następnej wizyty).
Ciocia Aga obfotografowała Tami z każdej strony (dosłownie <lol> ).
Rezultaty zobaczycie wkrótce i wierzcie mi - zdjęcia wyszły przepiękne. Wujek Szymon pokazał mi też jak mam robić zdjęcia moim staruszkiem Canonem (odkryłam kilka nowych funkcji <!> ), więc niedługo ja zacznę się bawić.
Cieszę się, że to właśnie dzięki Tamisi poznałam Agę i Szymona (którzy są przemili i strasznie sympatyczni i mogłabym z nimi romawiać o kotach (i nie tylko) godzinami!) :-)
Juz nie mogę sie doczekać następnego spotkania <ok>
Tamisia została przez nich wymiziana i wybawiona za wszystkie czasy <lol> (no może do następnej wizyty).
Ciocia Aga obfotografowała Tami z każdej strony (dosłownie <lol> ).
Rezultaty zobaczycie wkrótce i wierzcie mi - zdjęcia wyszły przepiękne. Wujek Szymon pokazał mi też jak mam robić zdjęcia moim staruszkiem Canonem (odkryłam kilka nowych funkcji <!> ), więc niedługo ja zacznę się bawić.
Cieszę się, że to właśnie dzięki Tamisi poznałam Agę i Szymona (którzy są przemili i strasznie sympatyczni i mogłabym z nimi romawiać o kotach (i nie tylko) godzinami!) :-)
Juz nie mogę sie doczekać następnego spotkania <ok>
- yamaha
- Genius Loci
A daleko macie jedni od drugich ?
- Jennefer
Tak ze 100 km :-)
- yamaha
- Genius Loci
Ah, no to rzut beretem 
(choc troche zalezy, jaka droga... w Polsce czasem 100 km to sie i 2 godziny da jechac <lol> )
(choc troche zalezy, jaka droga... w Polsce czasem 100 km to sie i 2 godziny da jechac <lol> )
- Agnes
Rzut beretem, zwłaszcza jak się jedzie pod wiatr, który w porywach dziś wiał 90km/h i z deszczem. Pikuś <lol>
W każdym razie. Było super! Ania jest przesympatyczną osobą
Jechaliśmy z zamiarem wypicia kawki i krótkich pogaduszek. A tu nim się obejrzeliśmy minęły 3h <lol> Gadać można było o wszystkim, tylko ten czas nas ograniczył :-)
A Tamisia... słodki grubasek <lol> a poważnie, nie jest źle, jest troszkę okrągła ale bez przesady. Ona ma jeszcze malutką główkę (już więcej nic na temat Lumisiowej głowy nie powiem, bo dopiero teraz zobaczyłam, różnice <lol> ) więc sprawia wrażenie takiej ''choineczki''
Za rok wszystko się na pewno wyrówna :-) Charakterek koteczki <serce> <serce>
tu na prawdę można się pozachwycać, Szymona urzekła! bezporśernia i bardzo towarzyska dziewczynka. Od naszego wejścia ciągle była z nami. Wybiegałam troszkę i wymiziałam <zakochana> i noska eskimoska zrobiłyśmy <serce>
Zdjęć jest sporo. Muszę się przez nie przekopać. Myśle, że jutro już wyśle je do Ani. Niech sama zadecyduje, które chce ''opublikować'' :-) i na koniec, raz jeszcze serdecznie dziękujemy za gościne i zapraszamy do nas
W każdym razie. Było super! Ania jest przesympatyczną osobą
A Tamisia... słodki grubasek <lol> a poważnie, nie jest źle, jest troszkę okrągła ale bez przesady. Ona ma jeszcze malutką główkę (już więcej nic na temat Lumisiowej głowy nie powiem, bo dopiero teraz zobaczyłam, różnice <lol> ) więc sprawia wrażenie takiej ''choineczki''
tu na prawdę można się pozachwycać, Szymona urzekła! bezporśernia i bardzo towarzyska dziewczynka. Od naszego wejścia ciągle była z nami. Wybiegałam troszkę i wymiziałam <zakochana> i noska eskimoska zrobiłyśmy <serce>
Zdjęć jest sporo. Muszę się przez nie przekopać. Myśle, że jutro już wyśle je do Ani. Niech sama zadecyduje, które chce ''opublikować'' :-) i na koniec, raz jeszcze serdecznie dziękujemy za gościne i zapraszamy do nas
- Jennefer
A oto rezultaty wizyty genialnej Pani Fotograf, czyli Agnes

- Jennefer
I jeszcze dwa <mrgreen> Tutaj obserwuję ptaszki: