Lili i Bazylek
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Lili
Ja za różowym nie przepadam, więc uważam, że w niebieskim jej prześlicznie <aniołek> Ale to tylko tak na marginesie
Ważne, że grzecznie wdzianko nosi, ranka się goi, a kicia radosna. Oby tak dalej <ok>
- mogg
dokładnie , ja jakoś też uważam że ten błękit idealnie pasujeozon pisze:Ja za różowym nie przepadam, więc uważam, że w niebieskim jej prześlicznie <aniołek> Ale to tylko tak na marginesieWażne, że grzecznie wdzianko nosi, ranka się goi, a kicia radosna. Oby tak dalej <ok>
- mogg
Kicia do Niedzieli czuła się bardzo dobrze i nic się nie działo niepokojącego, wczoraj po południu zaczęła mi wymiotować i tak jest do teraz, nie wiem co się stało, jedyne co wiem to to że nie ma to nic wspólnego z zabiegiem, właśnie pakujemy się do weterynarza. Kicia ledwo żyje jest wyczerpana wymiotami i osłabiona głodówką ( na polecenie wczorajsze weterynarza). Dzisiaj jeszcze ściąganie szwów, nie wiem co się stało
ani nie miała innej karmy, ani na 100% nic nie zjadła ani z kosza ( bo zamknięty) ani z podłogi bo pilnuje by nic na niej nie było. W domu nie ma nigdzie żadnych środków chemicznych czy tego typu specyfików by mogła to polizać... martwię się bo od wczoraj kot jest po prostu markotny, smutny, widać że cierpi
A z racji tego że osłabiona i mieszkam akurat po 2 stronie miasta w stosunku do weta to nie dało rady żeby wczoraj jechać np. autobusem bo konsultowałam się z wetem. Dobrze ze udało mi się na dzisiaj kolegę poprosić by nas powiózł.
Pół nocy nie spałam zastanawiając się co się kici stało że wymiotuje
Pół nocy nie spałam zastanawiając się co się kici stało że wymiotuje
-
agnieszka9008
Trzymam kciuki kochanie,nie martw się,wszystko będzie dobrze