PUFA
- nikaxx
Się dzisiaj uśmiałam z mego męża i Pufki. Mąż mnie rano do pracy odwoził.Tylko wstał z łóżka a Pufa już była przy jego nogach.Pogłaskał pomiział zrobił krok a Pufka go Pac łapką no to znowu miział głaskał odszedł kawałeczek a Pufka już na jego stopach to znowu mizia głaszcze. Poszedł kawałek i znowu.Więc mój mąż zabrał się za tłumaczenie Pufie sytuacji mniej więcej tak
ufka muszę Pańcię do pracy odwieźć.Takie rzeczy o które się dopominasz to tylko w Erze ewentualnie starter sióstr bez endu sobie kup <lol> -odwrócił się i poszedł.
Pufa miała taką minę że myślę że wszystko zrozumiała <ok>
Pufa miała taką minę że myślę że wszystko zrozumiała <ok>
- Vanicca
Widzę, że u Ciebie relacje Kot - TŻ też obierają czasem wariackie tory <lol> .
Ja ostatnio myślałam, że padnę... Siedzę przy komputerze. Mój TŻ na kanapie ogląda tv. Harita leży na oparciu kanapy nad jego głową i namiętnie myje mu głowę <lol> . W pewnym momencie patrzę na nich a Tomek zdjął Haritę i oblizał jej głowę!
Jeszcze do mnie "No co? Ona też musi mieć ładną zaczeskę."
Ja ostatnio myślałam, że padnę... Siedzę przy komputerze. Mój TŻ na kanapie ogląda tv. Harita leży na oparciu kanapy nad jego głową i namiętnie myje mu głowę <lol> . W pewnym momencie patrzę na nich a Tomek zdjął Haritę i oblizał jej głowę!
- nikaxx
u nas bez zmian
przygotowujemy się do akcji przeprowadzka.Pufa dzielnie nam we wszystkim towarzyszy najbardziej lubi z moim TŻ grzebać w papierach wszelakich.
Nadal z niej taki miziak
Dzisiaj rano jak się obudziłam to pierwsze kogo szukałam w łóżku to Pufy a nie męża <lol>
Jak włącza rano traktorek to aż się nie chce do pracy wychodzić ech
Nadal z niej taki miziak
Dzisiaj rano jak się obudziłam to pierwsze kogo szukałam w łóżku to Pufy a nie męża <lol>
Jak włącza rano traktorek to aż się nie chce do pracy wychodzić ech