<shock> rzeczywiście kosiareczki działają bardzo sprawnie <lol> <lol> <lol>atomeria pisze:Yollu, dla Ciebie zdjęcie trawki, sprzed tygodnia pewnie, obecnie jest mocno "przycięta"
chyba też kupię bo może moje futra też by jadły (kwiatek podgryzały)
<shock> rzeczywiście kosiareczki działają bardzo sprawnie <lol> <lol> <lol>atomeria pisze:Yollu, dla Ciebie zdjęcie trawki, sprzed tygodnia pewnie, obecnie jest mocno "przycięta"
Sonia pisze:Jak długo wyrasta taka trawa, żeby była taka bujna, jak na fotce?
Chyba też pomyślę o czymś takim.
Nie ma to jak kogoś rozbawićatomeria pisze:ozon pisze:Myślałam, że pęknę ze śmiechu, jak to przeczytałam <lol>
Taka niespodziewana noc z takimi pięknymi chłopakami to musi być coś :-) Tajga śpi z nami w nogach codziennie, już mi to nawet spowszedniało, już nie czekam z zaśnięciem, aż usłyszę "tup, tup, tup", ale Twój wpis uświadomił mi, że to jest po prostu niedocenianie codziennej małej radości, zwłaszcza, że kotu w każdej chwili może się odwidzieć <mrgreen>atomeria pisze:Chyba będę musiała częściej zabierać Puszka na przejażdżki do weta, po tej wizycie prawie całą noc przespał przytulony do mnie <zakochana>
Dziś też Bajzelek spał w łóżku w moich nogach, a jemu zdarza się tak rzadko, ze można powiedzieć, że nigdy
O to to - trzeba doceniac i sie cieszyc - nawet jak slodkie 5kg mosci sie na naszym pecherzu <lol> Sliczne zdjecia i juz wiem kto na forum rozpowszechnil uprawianie trawki <diabeł>ozon pisze:...ale Twój wpis uświadomił mi, że to jest po prostu niedocenianie codziennej małej radości, zwłaszcza, że kotu w każdej chwili może się odwidzieć <mrgreen>
Nie wiem czy to reguła, ale u mnie tak właśnie było niestety :-) Więc ciesz się Asiu chwilą, bo nie wiadomo jak długo potrwaozon pisze: Tajga śpi z nami w nogach codziennie, już mi to nawet spowszedniało, już nie czekam z zaśnięciem, aż usłyszę "tup, tup, tup", ale Twój wpis uświadomił mi, że to jest po prostu niedocenianie codziennej małej radości, zwłaszcza, że kotu w każdej chwili może się odwidzieć <mrgreen>
Dostałam, ale nie testuję jeszczeozon pisze: I jeszcze pytanko, dostałaś już taurynę z Allegro? Testujesz, czy czekasz na opinię Danusiowej dr Agnieszki?