Aniu spisałaś się na medal :-)
Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Jak dobrze, że już dobrze <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ania wyraziła zgodę na skopiowanie jej postów do wątku dotyczącego "Zakłaczenia" . Dziś wkleję opisany problem z poradami niektórych z Was. Aniu bardzo się cieszę, że Baxterek wraca do zdrowiaatomeria pisze:(...)Tak sobie pomyślałam, że może dobrze by było część ostatnich postów skopiować do któregoś z wątków w dziale o bruszkowych problemach, tak do archiwum dokumentacji w celu powiększenia naszych "materiałów edukacyjnych", a przede wszystkim szukających pomocy.. Mago, Miss_Monroe, ma to sens? I czy istnieje taka możliwość?
- Joanna P.
Aniu, bardzo się cieszę, że wszystko już za Wami <tańczy>
Baxterku, Ty przystojniaku <serce>
Baxterku, Ty przystojniaku <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Audrey pisze: Dziś w kuwecie znalazłam dwie małe kupki i trzy kule.
Dziubulek leży brzuszkiem do góry, wywija salta za liptonkiem, śpi, marudzi, zaczepia, czyli wrócił nasz kot sprzed choroby. :-)
Tak trzymaj Dziubulku!
Bardzo się cieszę, że kryzys zażegnany
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Baxterek zasmakował w karmie RC. Na swojego ulubionego Pona nie za bardzo chce spojrzeć. <strach> Zmieszane karmy chrupie, ale kiedy rzucam mu pojedyncze ziarenka PoN, zostają tylko obwąchane.
Jeszcze tego mi brakowało, żeby w suchej karmie wybrzydzał. <lol>
Dziś rano był w kuwecie, zostawił kulkę, a za kuwetą jednego małego bobeczka.
Już kiedyś mu się to zdarzyło. Na razie nie panikuję.
Wypatrzyłam na FB piękne kremowe maleństwo w hodowli Perła Południa. Serce szybciej zabiło. <serce>
Niestety na razie nie możemy sobie pozwolić na drugiego kotka.
Jeszcze tego mi brakowało, żeby w suchej karmie wybrzydzał. <lol>
Dziś rano był w kuwecie, zostawił kulkę, a za kuwetą jednego małego bobeczka.
Już kiedyś mu się to zdarzyło. Na razie nie panikuję.
Wypatrzyłam na FB piękne kremowe maleństwo w hodowli Perła Południa. Serce szybciej zabiło. <serce>
Niestety na razie nie możemy sobie pozwolić na drugiego kotka.
- Zosiak
Jakze nas te bobeczki czasami wprawiaja w zachwyt <lol>
Super ze u Baxterka lepiej! Ten jeden poza kuweta to taki maly wypadek przy pracy na pewno :-)
I nastroje juz widze ze lepsze - poszukiwania drugiego koteczka - to taka forma mobilizacji Pana Kota? <diabeł> To sie nazywa szantaz :->
Super ze u Baxterka lepiej! Ten jeden poza kuweta to taki maly wypadek przy pracy na pewno :-)
I nastroje juz widze ze lepsze - poszukiwania drugiego koteczka - to taka forma mobilizacji Pana Kota? <diabeł> To sie nazywa szantaz :->
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Zosiu, nie szukam kotka. W tej chwili nie możemy sobie pozwolić na drugiego. Ot tak sobie przeglądałam zdjęcia i to maleństwo mnie zachwyciło.
Też mam nadzieję, ze ta kupka to wypadek przy pracy. :-)
Masz rację. W zyciu bym nie przypuszczała, że z kociej kupy można się tak cieszyć.
Danusiu, dziękuję za maść nagietkową.
W jedną noc wyleczyła mi moje poprzygryzane ostatnio do krwi usta.
Też mam nadzieję, ze ta kupka to wypadek przy pracy. :-)
Masz rację. W zyciu bym nie przypuszczała, że z kociej kupy można się tak cieszyć.
Danusiu, dziękuję za maść nagietkową.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Aniu, ogromnie się cieszę, że u Was już w porządku
A z karmą może będzie tak, że jak zostanie tylko PON w miseczce to Baxterek nie będzie wybrzydzał
A z karmą może będzie tak, że jak zostanie tylko PON w miseczce to Baxterek nie będzie wybrzydzał
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jeżeli Baxterek jest chrupkojadem to na głodzie powinien wrócić do PONa ,na noc kiedy koty mają największy apetyt spróbuj Aniu nasypać samego PONa albo z mniejszą ilością RC.
No niestety niektóre te nasze skarby tak mają ,że chrupki w ogóle kłują w ząbki tak jak Kalę ale dzięki Dorszcze
i właśnie tej zasadzie ,że w nocy futra lubią podchrupywać Kala trochę chrupie tylko ,że RC ale lepsze to niż nic <mrgreen>
Kupkę obserwuj ,czy jest bardzo twarda i czy ma dużo kłaków bo w razie co Bezo-pet wskazany
ja kupkę też obserwuje jak wygląda <roll> <oops>
Na maści Nagietkowej wychował się synek naszej p.dr Agnieszki który jest o 2 dni młodszy od Kali <lol> żadna inna nawet Sudocrem nie radziła sobie tak dobrze z jego pupcią <lol>
No niestety niektóre te nasze skarby tak mają ,że chrupki w ogóle kłują w ząbki tak jak Kalę ale dzięki Dorszcze
Kupkę obserwuj ,czy jest bardzo twarda i czy ma dużo kłaków bo w razie co Bezo-pet wskazany
Na maści Nagietkowej wychował się synek naszej p.dr Agnieszki który jest o 2 dni młodszy od Kali <lol> żadna inna nawet Sudocrem nie radziła sobie tak dobrze z jego pupcią <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, kupkę obserwujemy, miętosimy (oczywiście przez papier
) Nie była mocno twarda.
Podamy dziś troszkę bezo-petu.
Baxterek uwielbia suche chrupki. Też myślę, że będzie dobrze i będzie chrupał Pona.
A maść nagietkowa wchodzi na stałe do naszej domowej apteczki. :-)
Aaa... nie wiem, czy już pisałam, ale posiałam wczoraj trawkę.
Podamy dziś troszkę bezo-petu.
Baxterek uwielbia suche chrupki. Też myślę, że będzie dobrze i będzie chrupał Pona.
A maść nagietkowa wchodzi na stałe do naszej domowej apteczki. :-)
Aaa... nie wiem, czy już pisałam, ale posiałam wczoraj trawkę.