Musiało do tego dojść. Nawet w avatarku atomeria pląsa po trawce.Zosiak pisze: <lol> (...) i juz wiem kto na forum rozpowszechnil uprawianie trawki <diabeł>
Kitka, Bazyl i Eliot
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen>Audrey pisze:Musiało do tego dojść. Nawet w avatarku atomeria pląsa po trawce.Zosiak pisze: <lol> (...) i juz wiem kto na forum rozpowszechnil uprawianie trawki <diabeł>
Tak już sobie wcześniej pomyślałam, że w końcu ktoś, kto monitoruje internet, wychwyci to magiczne słowo i posądzi nasze forum o instruowanie jak hodować trawkę, a wtedy wpadnie do nas z wizytą brygada antynarkotykowa <lol>
Najgorzej, że to ja będę wszystkiemu winna <strach>
- Miss_Monroe
- Moderator
Póki Twoje koty nie zaczną handlować tą trawką na forum to nie masz się czym martwić <lol>atomeria pisze:(...)Tak już sobie wcześniej pomyślałam, że w końcu ktoś, kto monitoruje internet, wychwyci to magiczne słowo i posądzi nasze forum o instruowanie jak hodować trawkę, a wtedy wpadnie do nas z wizytą brygada antynarkotykowa <lol> (...)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
O Boże... <lol> <lol> <lol> W takim razie może wymyślmy zwrot lub słowo zastępcze.
- Zosiak
Miss Monroe - a jak Lilunia bedzie chciala od Bazylka pozyczyc? <gwiżdże> zglosisz jako moderator? <diabeł>Miss_Monroe pisze:Póki Twoje koty nie zaczną handlować tą trawką na forum to nie masz się czym martwić <lol>
Sama sie zastanawialam nad ta trawka, ale Lilka pewnie by mi to rozwalila po calym mieszkaniu - to nie na obecnie slabe nerwy mojego TZ.
- Miss_Monroe
- Moderator
Mało tego <mrgreen> ! Ja z tym od razu pójdę do Dorszki <lol>Zosiak pisze:(...)Miss Monroe - a jak Lilunia bedzie chciala od Bazylka pozyczyc? <gwiżdże> zglosisz jako moderator? <diabeł> (...)
Eliot taki wielki kocur się zrobił, chyba niedługo przerośnie Bajzelka, jak już tego nie zrobił :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Właśnie jeśli to koty zaczną handlować to nie ma się czym martwić, vide casus Ramony, suczki KoryMiss_Monroe pisze:Póki Twoje koty nie zaczną handlować tą trawką na forum to nie masz się czym martwić <lol>atomeria pisze:(...)Tak już sobie wcześniej pomyślałam, że w końcu ktoś, kto monitoruje internet, wychwyci to magiczne słowo i posądzi nasze forum o instruowanie jak hodować trawkę, a wtedy wpadnie do nas z wizytą brygada antynarkotykowa <lol> (...)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale się uśmiałam
Z rozmowy o kotach przeszedł temat bardzo płynnie na uprawianie trawki i handel nią. O brygadach antynarkotykowych nie wspomnę

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
- Betuś
.... też zasiałam, ale na własny użytek <lol>