Maggie & Lily
- Zosiak
Re: Maggie & Lily
Wczoraj odbylo sie ważenie, gdyż zaczęłam nabierać podejrzeń, że Maggie coś tak, tego…. 5.9kg - ważona na rękach na ludzkiej wadze <shock> . To o 0.4 więcej niż na ważeniu miesiąc temu. Fałdka na brzusiu lekko się powiększyła i to ona właśnie mnie natchnęła na ważenie. Najlepsze jest to, że dostają porcje wg zaleceń i jedzonko z jak najmniejszą zawartością węglowodanów… Jedyne co mi przychodzi do glowy, że Maggie czyści obie miseczki <diabeł> Ale tego już upilnować nie zdołam zawsze. Choć teraz dając im mokre, będę bardziej się przyglądać.
A w ogóle stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że nasze koty są prawołaputkowe <lol> Maggie jak nas paca, żeby ją głaskać - zawsze prawa łapka. Lilka wybiera czasem jedzonko z miski - prawą łapką. Łapanie sznureczków - prawe łapki :-) A myślałam ze tylko ludzie tak mają :-)
A w ogóle stwierdziliśmy wczoraj z mężem, że nasze koty są prawołaputkowe <lol> Maggie jak nas paca, żeby ją głaskać - zawsze prawa łapka. Lilka wybiera czasem jedzonko z miski - prawą łapką. Łapanie sznureczków - prawe łapki :-) A myślałam ze tylko ludzie tak mają :-)
- Jennefer
To moja Tami wazy 5,8 kg wazona taką samą metodą <oops>
Tez dostaje bezzbozowego Applawsa i czasami pol puszeczki dziennie Applawsa z kurczaczkiem albo z rybką. Waga na razie stoi w miejscu ale faldka jest dosc spora...
Glaski dla dziewczynek i pozdrowienia dla Ciebie
Tez dostaje bezzbozowego Applawsa i czasami pol puszeczki dziennie Applawsa z kurczaczkiem albo z rybką. Waga na razie stoi w miejscu ale faldka jest dosc spora...
Glaski dla dziewczynek i pozdrowienia dla Ciebie
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Oj, słuszna waga jak na tak młodą koteczkę <strach> naprawdę musi być wielka, bo niespecjalnie widać, żeby miała nadwagę.
- Jennefer
Rzeczywiscie po zdjeciach nie widac, ze Magie jest puszysta w przeciwienstwie do mojej koty.
- Zosiak
No wlasnie mam nadzieje, ze ona ogolnie jest duza :-) Na poczatku maja bedziemy szli na szczepienie, to jeszcze wtedy dokladnie sie ja zmierzy, zwazy i obejrzy :-) Na razie jak napisalam nie reaguje, tylko obserwuje.
- Kathi
Trzymam kciuki za dobre wyniki <ok>
A co do wagi to ma fajna Maggie - jak na jej wiek
Sliczne zdjecia kotek - Lilka delikatna i malutka a Maggie <serce> <serce> urzekla mnie
A co do wagi to ma fajna Maggie - jak na jej wiek
Sliczne zdjecia kotek - Lilka delikatna i malutka a Maggie <serce> <serce> urzekla mnie
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Super waga
Wycałować poproszę <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Zosiu, dużo zdrówka 
I mizianki dla Prawołaputkowych Dziewczynek
Czy mięsko wróciło już do łask?
I mizianki dla Prawołaputkowych Dziewczynek
Czy mięsko wróciło już do łask?
- Zosiak
U nas czas leci niesamowicie... odliczam czas do swiat, bo bede miec przerwe 6cio dniowa <mrgreen> Odpoczynek jest mi stanowczo pottzebny, jako ze w kwietniu praktycznie pracuje dla 2 dzialow na raz... <strach>
Wczoraj bylam z Lilka u weta - kontrolna wizyta przed sterylka. Kicia zdrowa, ma lekko zaczerwienione dziaselka, ale to dlatego, ze nie wszystkie zebiszcza jej jezszce wyszly. Wazy to moje malenstwo zaledwie 2.9kg. Docelowo nie oczekujemy wiecej niz 3.5 - wiec od Megusi bedzie sporo mniejsza.
A za tydzien - w srode - bedzie sterylka. Wolne juz zaklepane - mam nadzieje, ze kruszynka dobrze to zniesie
Jako, ze ostatnio duzo osob na forum dogadza swoim kiciastym nowymi poslankami i drzewkami, tez wreszcie sie zmobilizowalam. Zamowilam wiklinowy kosz z poslaniami na 2 poziomach. Bardziej dla Maggie - Lilka zajela drzewko w salonie i Megus od czasu przeprowadzki duzo czasu spedza w sypialni spiac na naszym lozku. A bardzo bym chciala, zeby do nas wrocila. Kosz na pewno dojdzie przed swietami wiec obiecuje sesje zdjeciowa.
Uciekam dalej grzecznie pracowac
Wczoraj bylam z Lilka u weta - kontrolna wizyta przed sterylka. Kicia zdrowa, ma lekko zaczerwienione dziaselka, ale to dlatego, ze nie wszystkie zebiszcza jej jezszce wyszly. Wazy to moje malenstwo zaledwie 2.9kg. Docelowo nie oczekujemy wiecej niz 3.5 - wiec od Megusi bedzie sporo mniejsza.
A za tydzien - w srode - bedzie sterylka. Wolne juz zaklepane - mam nadzieje, ze kruszynka dobrze to zniesie
Jako, ze ostatnio duzo osob na forum dogadza swoim kiciastym nowymi poslankami i drzewkami, tez wreszcie sie zmobilizowalam. Zamowilam wiklinowy kosz z poslaniami na 2 poziomach. Bardziej dla Maggie - Lilka zajela drzewko w salonie i Megus od czasu przeprowadzki duzo czasu spedza w sypialni spiac na naszym lozku. A bardzo bym chciala, zeby do nas wrocila. Kosz na pewno dojdzie przed swietami wiec obiecuje sesje zdjeciowa.
Uciekam dalej grzecznie pracowac
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za sterylkę i szybki powrót koteńki do formy.
No i oczywiście za Twój spokój Zosiu.