Miło Was widzieć :-)
Tamyio
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Tamyio
O mamuniu, ale Tamisia wyrosła <shock> Fajna jest
- izbkp
Wypróbuj photobucket.comJennefer pisze:Swoja droga to forum tez ma swoje ograniczenia w zamieszczaniu zdjec. Zreszta czuje sie troche nieswojo zamieszczajac zdjecia na Fejsie...jakby cos mieli mi ukrasc :-)
- Kathi
Wow <shock>
Ale widac zdrowiutka Kotenka i jak wyrosla <serce>
Dla slicznej Tami
Ale widac zdrowiutka Kotenka i jak wyrosla <serce>
Dla slicznej Tami
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ależ z niej wielka pannica. Piękna jest. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Agnes
Pięknie światło zagrała. Śliczne zdjęcia :-)
- Jennefer
Dziewczyny i chlopaki ale powiedzcie tak szczerze - czy Tami jest gruba czy to tylko takie wrazenie przez ten worek na brzuszku i krociutkie lapeczki? Bo zaczynam sie martwic....
Teraz wcina caly czas suchego Applawsa i jako dodatek dostaje mokre z tej samej firmy (pol malej puszeczki dziennie - co rano).
Moze ograniczyc jej spozycie suchego?
p.s. bieganie ma co najmniej godzinke dziennie (pol rano i pol wieczorkiem, nawet jak przychodze o 2 w nocy zmeczona z pracy - nie ma wybacz! <lol> )
Teraz wcina caly czas suchego Applawsa i jako dodatek dostaje mokre z tej samej firmy (pol malej puszeczki dziennie - co rano).
Moze ograniczyc jej spozycie suchego?
p.s. bieganie ma co najmniej godzinke dziennie (pol rano i pol wieczorkiem, nawet jak przychodze o 2 w nocy zmeczona z pracy - nie ma wybacz! <lol> )
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Wiele zależy od ujęcia zdjęcia. Sama mam jedno takie Magnusa, co wygląda na sumo, a w rzeczywistości jest ok. No ale Tamisia zdecydowanie do małych nie należy <gwiżdże>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jak dla mnie Tamisia ma piękne :-)
rubensowskie ,przepraszam brysiowe kształty 
No ale ja znawcą nie jestem.
No ale ja znawcą nie jestem.
- Zosiak
Tamisia przepieknym kotkiem jest!!
<zakochana>
Jennefer - na tych ostatnich zdjeciach to zupelnie nie widac. Tamisia tylna lapka stoi na krawezniku, przednie sa na dole… Niby z profilu ale ciezko ocenic.
Kotki musza miec tego brzusznego zwiska - taka ich uroda. Ale nie za duzego.
Czy jak podajesz i mokre i suche to suchego o polowe mniej? Musialabys spojrzec dokladnie na instrukcje na opakowaniu, ale ja mniej wiecej tak robie. Jesli dotychczas dostawala suchego 70g na dzien, to w dni z mokrym tylko 35-40. Mam nadzieje ze nie przekrecilam liczb.
Duzym szczesciem Twojej kotki jest buszowanie poza domem. Ta spora porcja ruchu mysle ze pozwoli utzrymac ja w formie.
Jennefer - na tych ostatnich zdjeciach to zupelnie nie widac. Tamisia tylna lapka stoi na krawezniku, przednie sa na dole… Niby z profilu ale ciezko ocenic.
Kotki musza miec tego brzusznego zwiska - taka ich uroda. Ale nie za duzego.
Czy jak podajesz i mokre i suche to suchego o polowe mniej? Musialabys spojrzec dokladnie na instrukcje na opakowaniu, ale ja mniej wiecej tak robie. Jesli dotychczas dostawala suchego 70g na dzien, to w dni z mokrym tylko 35-40. Mam nadzieje ze nie przekrecilam liczb.
Duzym szczesciem Twojej kotki jest buszowanie poza domem. Ta spora porcja ruchu mysle ze pozwoli utzrymac ja w formie.
- Betuś
Jest piękna i uważam, że zrobiła się z niej fajna, brysiowa laseczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>