Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus

Post autor: Audrey »

Mocno zaciskam kciuki za szybki powrót do zdrowia Magnusika. :kotek: :kotek: :kotek:
A co do zachowania wetów, to brak mi słów. Nie wiem, skąd przyczyna takiego postępowania. Ehhh...
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Co za ludzie...
Fusiu jestem z Tobą myślami i podziwiam za wytrwałość do tych wetów :hug: Na prawdę jesteś dzielna. Mi też się zdarzyło płakać przez lekarzy... Bądź silna :ok:
Kocinka też sobie poradzi, mocno trzymam za Was kciuki <ok> <ok> <ok>
agnieszka9008

Post autor: agnieszka9008 »

Fusiu trzymam kciuki za Magnuska :ok:
A co do lekarzy , to niestety przekonałam sie przy chorobie Lili jak to u Nas wygląda...

Pomijając fakt,że za dobę leżenia Lili w szpitalu płaciłam 160zł(więc to nie mała kasa),a Lili leżała we własnych odchodach!,a kot to takie czyste zwierzę,pomyślicie jakie to dla niej było upokarzające,a lekarze nic...tylko mieli mnie za spanikowaną wariatkę walczącą o życie i godność kota...szkoda słow...
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

atomeria pisze:Fusiu, przypomniało mi się, że chyba ta sama pani wet mówiła, że jak mu po weekendzie nie przejdzie, to wezmą go na badania. Pytałaś może dlaczego zmieniła zdanie?
Tak, ta pani doktor przyjmuje dziś na popołudniową zmianę. Ja to wiedziałam bo byłam z nią umówiona już w piątek na kontrole, kiedy wszystko wyglądało na to,że Magnus ładnie zdrowieje.

Ale jak zobaczyłam krew w moczu w niedziele, to już o 5.30 siedziałam w kurtce i butach gotowa do wyjścia na 7 gdy otwierają lecznicę. Oczywiście powiedziałam,że miały być badania jeżeli coś pójdzie nie tak..ale finał znacie.. Zaraz do niej zadzwonię..albo pojadę się z nią zobaczyć!

Betuś.. nie tylko płakałam przez lekarzy, ja się z tych nerwów rozpłakałam przed nimi..

Dziękuje za wsparcie.. jestem strzępkiem nerwów.
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Bidulka :hug:
Tylko dawaj znać, bo my się tu też martwimy.
Za powrót do zdrowia <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Oczywiście poszłam do pai doktor osobiście. Byłam przynajmniej w stanie normalnie z nią rozmawiać, bo rano z nerwów i niepewności to ciężko było mi się uspokoić i myśleć. :((((

Pani wet poprosiła na jutro siusieczki + qupalka. Już naczyńka przygotowane, rano będę polować.

Co do mojego małego pacjenta. Ostatnia luźniejsza kupka była o 13.30..więc to już 6 h temu...siusia co 2-3 h więc przynajmniej tu widzę poprawę. Krewka nadal się pojawia. O 7.00 mam zawieść materiały do badań.I ta pani wet mimo wszystko uspokaja.

Cały dzień go obserwowałam (to już mój 3 dzień urlopu poświęcony na to). Zapisuje co i jak w kuwecie. Ogólnie Magnus je ładnie, pije.. troszkę się nawet bawi. Jestem dobrej myśli, muszę być, chcę być.. bo już bardzo się stres na mnie odbija.

Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa <serce>
agnieszka9008

Post autor: agnieszka9008 »

Kochana jestem pewna,że Magnus szybko wróci do zdrowia <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Fusiu, trzymaj się kochana :hug:
Magnusiku, zdrowiej koteczku <ok> <ok> <ok>
:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Agnieszko, Asiu.. dziękuję. Liczę na to bardzo! Jesteście wspaniali. <serce>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Magnusku, szybko zdrowiej bo Pańcia się denerwuje, martwi i siwieje :) :kotek: <serce>
Zablokowany