Tamyio
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Tamyio
Dużo zdrowia dla babci!
- Kathi
Mocne kciuki za babcie! <ok> Na pewno da rade- kobiety sa bardzo silne i mocne
A Tamisia jest piekna kotenka
No i trzymam kciuki za bezpieczna jazde do Polski na swieta
<ok>
PS A ten nowy zwirek idzie wsypywac do ubikacji?
A Tamisia jest piekna kotenka
No i trzymam kciuki za bezpieczna jazde do Polski na swieta
PS A ten nowy zwirek idzie wsypywac do ubikacji?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Aniu, kciuki ogromne trzymam za zdrówko Babci <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Jennefer
Dziekuje cioteczki i wujku Slonicku <zakochana> U babci dzis lekka poprawa, tylko boje sie bo jednego dnia jest lepiej drugiego gorzej.
Zwirek mozna wyrzucac do kibelka. Jak na razie bardzo mi i Tamisi pasuje, zobaczymy na ile nam starczy.
Zwirek mozna wyrzucac do kibelka. Jak na razie bardzo mi i Tamisi pasuje, zobaczymy na ile nam starczy.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Co ja tu czytam! Pozdrów Babcię, tyle osób tu trzyma kciuki, że musi być dobrze 
- Zosiak
Ojej... bardzo mi przykro. Serdeczne zyczenia zdrowia dla Babci! Trzymaj sie dzielnie Jennefer 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Za babcię <ok> <ok> <ok> <ok> 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
za zdrowie babci <ok> za bezpieczna podróż <ok> żebyś za bardzo nie tęskniła za Tamisią <ok>
i głaski dla dziewczynki
i głaski dla dziewczynki
- Jennefer
Chyba jest lepiej, babcia dalej slaba ale raczej dochodzi do siebie :-)
Wczoraj wieczorem mialam dziwna sytuacje. Jak wrocilam z pracy to Tamiska cieszyla sie i potem poszla zjesc do miseczki (dalam jej resztke puszeczki z rana) i napila sie wody. Nagle z drugiego pokoju uslyszlaam takie chlusniecie. Pobieglam do przedpokoju a tam Tamiska stoi i patrzy przestraszona na pawika (sama woda i kurczaczek), ktorego zrobila. Dziwne bo kota zachowuje sie normalnie, a klaczkow nie widzialam. Oby sie to wiecej nie powtorzylo... <shock>
Wczoraj wieczorem mialam dziwna sytuacje. Jak wrocilam z pracy to Tamiska cieszyla sie i potem poszla zjesc do miseczki (dalam jej resztke puszeczki z rana) i napila sie wody. Nagle z drugiego pokoju uslyszlaam takie chlusniecie. Pobieglam do przedpokoju a tam Tamiska stoi i patrzy przestraszona na pawika (sama woda i kurczaczek), ktorego zrobila. Dziwne bo kota zachowuje sie normalnie, a klaczkow nie widzialam. Oby sie to wiecej nie powtorzylo... <shock>
- Zosiak
A czy Tamisia je szybko? Moja Maggie mokre jak dopadnie to je raczej zachlannie... Raz jej sie zdarzylo, ze wlasnie w trakcie jedzenia zwymiotowala. Jesli to bedzie jednorazowy incydent, to mysle ze nie ma sie czym martwic :-)