Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Betuś
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
Rośnie chłopinka, rośnie :-) Za każdym razem jak znajomi nas odwiedzają to słyszę... "Ale on urósł!"
Co do jedzenia wolowinki to niestety, oczy kota ze Schreka nie pomogą <lol> Sucha karma i woda <!>
A ten moj lis syberyjski znowu polazł do sąsiadki. Przy mnie jakos sie przecisnol. Na szczescie słucha sie i zaraz wrócił. Uff, dobrze, ze nie bylo sąsiadki.
Co do jedzenia wolowinki to niestety, oczy kota ze Schreka nie pomogą <lol> Sucha karma i woda <!>
A ten moj lis syberyjski znowu polazł do sąsiadki. Przy mnie jakos sie przecisnol. Na szczescie słucha sie i zaraz wrócił. Uff, dobrze, ze nie bylo sąsiadki.
- Agnes
Cudowna kulka szczęścia <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaki słodki ten Twój Foreścik <zakochana>
Za zdrówko trzymam kciuki i za trafione kupalki do kuwety
<ok>
Za zdrówko trzymam kciuki i za trafione kupalki do kuwety
-
agnieszka9008
Śliczny! Rośnie jak na drożdzach!
- komunikacja24
Piękny....ma śliczny kolorek...nawet nie wiedziałam,że takie mogą być umaszczenia....cudności. 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Na pierwszym zdjęciu bardzo przypomina mi Puszka z okresu jak z nami zamieszkał
Słodki jest i ma cudne oczy <zakochana> Jakiego koloru będą? Pewnie takie szafirowe jak u Icusia?
Słodki jest i ma cudne oczy <zakochana> Jakiego koloru będą? Pewnie takie szafirowe jak u Icusia?
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nie mogę się nadziwić, jaki on jest śliczny <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
On jest naprawde CUDOWNY <zakochana>
Co prawda lubie male kotki, ale przy Forrescie przyznam, ze juz sie nie moge doczekac, jak bedzie DUUUUZY <roll> <roll> <roll>
Co prawda lubie male kotki, ale przy Forrescie przyznam, ze juz sie nie moge doczekac, jak bedzie DUUUUZY <roll> <roll> <roll>
- Zosiak
Betus- zarty zartami, ale on balkonem chodzi? Koniecznie mu odetnijcie ta mozliwosc, zakladam bowiem ze sasiadka siatki na koty nie ma...Betuś pisze: A ten moj lis syberyjski znowu polazł do sąsiadki. Przy mnie jakos sie przecisnol. Na szczescie słucha sie i zaraz wrócił. Uff, dobrze, ze nie bylo sąsiadki.
A lisek sliczniutko rosnie <zakochana>
- Betuś
Dziekujemy za ciepłe słowa. Wszystkie komplementy przeczytałam Forrestowi, az sie zarumienil <cenzura>
Zosiak, kitek nie da rady przejść po balustradzie. Balkon jest oddzielony pleksa i przechodził pod nia <wsciekly> Poprawimy te zabezpieczenia.
Na balkon sąsiada to nawet moje córki potrafiły sie przecisnąć, jak mialy 1,5 roku. Oczywiscie inna droga sie dostały :-) Tylko one nie były tak posłusznie jak Foruś. Musiałam je przekupić, ze dam im cos zabronionego np: płyn do mycia szyb. Jak córka podeszła blisko to ciach łapałam golasa sa łapę i wolałam druga <lol>
Zosiak, kitek nie da rady przejść po balustradzie. Balkon jest oddzielony pleksa i przechodził pod nia <wsciekly> Poprawimy te zabezpieczenia.
Na balkon sąsiada to nawet moje córki potrafiły sie przecisnąć, jak mialy 1,5 roku. Oczywiscie inna droga sie dostały :-) Tylko one nie były tak posłusznie jak Foruś. Musiałam je przekupić, ze dam im cos zabronionego np: płyn do mycia szyb. Jak córka podeszła blisko to ciach łapałam golasa sa łapę i wolałam druga <lol>