Alicia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

kartony z zooplusa robią furrorę <rotfl>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ja z zooplusa nie dostaję takich cudów... Może za mało im wpłacilam na konto?
A co smacznego zooplus Alicii przysłał? <diabeł>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

wszyscy mają rację - - cuuuuuuuudna!!!
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Piękna z niej koteczka, ma cudne oczka takie wielkie, że o kolorze już nie wspomnę.
I w ogóle ma super kolor futerka.
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Cieszę się, ze Alicia wam się podoba. Ja tez uważam, ze jest śliczna <mrgreen>
Taki fajny kot dołączony jako gratis do zestawu suchych karm… opłacało się. ;-))

Alicia lubi kartony i jakimś kocim sposobem potrafi się dopasować do pudelka dowolnych rozmiarów. To zooplusowe nie było aż takie ciasne, ciaśniej było w pudelku po butach, w którym żeby się zmieścić musiała wybierać, czy wystawić głowę, czy pupcie. <lol>

Lubię zamawiać w Zooplusie, niby mamy tu sklep zoologiczny, ale jest na drugim końcu miasta, a my rzadko bywamy w tamtym rejonie, na dodatek nie zawsze maja wszystkie rodzaje karm, a jeśli są, to zwykle w wielkich workach. Alicia nie je dużo. 2kg wystarczyło jej na prawie 2 miesiące, a ja mam wrażenie, ze 2-kilowa paczka po 2 miesiącach już tak nie pachnie i nie smakuje. Dlatego tym razem kupiłam jej chrupki w paczkach po 400g, no i chrupki na ząbki i odklaczanie (Beaphar, mam nadzieje, ze dobre) i parę piłeczek, żebyśmy miały za czym biegać.
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

śliczna, bardzo ładna dziewczyna <zakochana> :kotek:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Przepiękna KRÓLOWA na włościach
Awatar użytkownika
Yola
Kontakt:

Post autor: Yola »

Oj tak, Królowa przejęła władze.
Dzis znow mnie obudzila, tym razem juz o 7 rano, a tak sie chcialam wyspac... Musze przyznac, ze gdyby to maz obudzil mnie tak wczesnie w moj wolny dzien bylabym, delikatnie mowiac, rozdryzniona, ale poniewaz zrobila to Alicia... Jak tu sie zloscic, widzac tuz po obudzeniu kocia niewinna minke? A kiedy na dodatek Alicia na widok moich otwartych oczu wywalila sie podwoziem do gory i zaczela mruczec nie moglam nie wstac :-)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Yolu moja budzi mnie o 5 .50 co dzień więc wstaje wypuszczam z pokoju córki kotkę Lolę ,daję im puszeczkę ,wrzucam świniakowi zielonej pietruszki do klatki ,głaskam pieska po główce po czym ona wskakuje mi do łózka ,idziemy spać jak budzę się o 7 .00 leżą wszystkie trzy na łóżku i nawet czasem mąż się załapie jak wcześniej z pracy wróci po nocnej zmianie ;-)) przepraszam za off...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

To macie fajnie, bo moja to mnie dziś o 4.45 obudziła, kazała kupola wywalić, a potem jeszcze głupa strzeliła z kumplem, no i po moim spaniu <diabeł> Czekam tylko kiedy przyjdzie sąsiadka z dołu mnie przeklnąć.
Zablokowany