Chyba poproszę TŻta, żeby w wolnej chwili zmajstrował coś podobnego, jako że nasz misiek jest kotem wybitnie pudełkowym
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Dziękujemy bardzo! TŻ czasem patrzy, jak Tajga śpi albo mości się w pudełku i mówi z dumą "No, to pudełko to był naprawdę dobry pomysł" <mrgreen>
Macham do wszystkich i życzę miłego wtorku i reszty dni tygodnia
TŻ wrócił wczoraj do domu po 11 dniach nieobecności*, więc same rozumiecie
Muszę się nim nacieszyć zanim znowu wyjedzie 
*pewnie to nie tak dużo, ale myśmy się od jakichś czternastu lat na tak długo nie rozstali...
Macham do wszystkich i życzę miłego wtorku i reszty dni tygodnia
TŻ wrócił wczoraj do domu po 11 dniach nieobecności*, więc same rozumiecie
*pewnie to nie tak dużo, ale myśmy się od jakichś czternastu lat na tak długo nie rozstali...
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Agnieszko, mam nadzieję, że masz rację, bo mi się marzy D-3B z rozetą u góry <gwiżdże> ale to się wszystko jeszcze zobaczy <mrgreen>
Chciałam wstawić zdjęcia dokumentujące, jak się Tajga pakowała, żeby razem z TŻ do Francji pojechać (pewnie chciała Missy odwiedzić <lol> ), ale nawet nie wiem, czy wyszły, bo aparat się zepsuł i wszystkie zdjęcia na karcie szlag trafił <wsciekly> I teraz tak patrzę na starą lustrzankę TŻ i na instrukcję do niej, i myślę, że Tajga chwilowo od zdjęć odpocznie <lol>
Chciałam wstawić zdjęcia dokumentujące, jak się Tajga pakowała, żeby razem z TŻ do Francji pojechać (pewnie chciała Missy odwiedzić <lol> ), ale nawet nie wiem, czy wyszły, bo aparat się zepsuł i wszystkie zdjęcia na karcie szlag trafił <wsciekly> I teraz tak patrzę na starą lustrzankę TŻ i na instrukcję do niej, i myślę, że Tajga chwilowo od zdjęć odpocznie <lol>