Kitka, Bazyl i Eliot
- iwus
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
Atomerio - ale ci Puszystość porosła pięknie
<zakochana> Bajzelek natomiast jak zwykle cudny, a Kitunia... urocza, też jak zwykle <serce> <serce>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Pańcia z delegacji wróciła i samym swoim pojawieniem się zapędziła Bajzelka pod łóżko w sypialni... A Bidulek miał wczoraj swoje drugie urodzinki
Koteczku, pańcia Ci wynagrodzi te kiepskie urodzinki jak tylko stanie na nogach, bo póki co staje tylko na jednej
Naderwałam sobie mięsień brzuchaty łydki i jestem unieruchomiona (mam nie chodzić, a jak już to o kulach i to te kule tak przeraziły Bajzelka).
Dziewczyny, powiem Wam to, co powiedział mi wczoraj pan doktor i zapamiętajcie to sobie proszę - ból jest po to, żeby człowiek wiedział, że trzeba iść do lekarza.
Ja już w połowie marca miałam podobną kontuzję, tyle że w mniejszym stopniu, pooszczędzałam się trochę, ból przeszedł, więc nie widziałam sensu iść do lekarza. Sens dojrzałam wczoraj <mrgreen> Bo tym razem naderwanie jest znacznie szersze, a więc i gorzej się będzie goić (a rehabilitacja trwać dłużej).
Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa pod adresem moich Futerek i za pamięć tak w ogóle

Koteczku, pańcia Ci wynagrodzi te kiepskie urodzinki jak tylko stanie na nogach, bo póki co staje tylko na jednej
Naderwałam sobie mięsień brzuchaty łydki i jestem unieruchomiona (mam nie chodzić, a jak już to o kulach i to te kule tak przeraziły Bajzelka).
Dziewczyny, powiem Wam to, co powiedział mi wczoraj pan doktor i zapamiętajcie to sobie proszę - ból jest po to, żeby człowiek wiedział, że trzeba iść do lekarza.
Ja już w połowie marca miałam podobną kontuzję, tyle że w mniejszym stopniu, pooszczędzałam się trochę, ból przeszedł, więc nie widziałam sensu iść do lekarza. Sens dojrzałam wczoraj <mrgreen> Bo tym razem naderwanie jest znacznie szersze, a więc i gorzej się będzie goić (a rehabilitacja trwać dłużej).
Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa pod adresem moich Futerek i za pamięć tak w ogóle
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bajzelku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ach, spóźnione ale szczere życzenia dla Bajzelka!
Bądź zdrowy i szczęśliwy koteczku!
<serce>
A dla Pańci też zdrówka, uważaj na siebie
Bądź zdrowy i szczęśliwy koteczku!
A dla Pańci też zdrówka, uważaj na siebie
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Bajzelku
A Tobie Atomerio życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)
A Tobie Atomerio życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
100 lat Bajzelku, wszystkiego najkociejszego Koteczku
Aga, wracaj do zdrowia szybciutko
Glaski dla reszty bandy

Aga, wracaj do zdrowia szybciutko
Glaski dla reszty bandy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Mam nadzieję,że ból szybko minie i będziesz mogła sprawnie się poruszać.
Dla Bajzelka szczególne głaski w takim razie. Niech się nam chłopak chowa zdrowo
Dla Bajzelka szczególne głaski w takim razie. Niech się nam chłopak chowa zdrowo
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> Lepiej już niech się nie chowaFusiu pisze: Dla Bajzelka szczególne głaski w takim razie. Niech się nam chłopak chowa zdrowo
Dziękuję Wam pięknie
Plus z tego wszystkiego taki, że będę miała mnóstwo czasu, żeby ponadrabiać forumowe zaległości <mrgreen> I w końcu być na bieżąco!
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Aguś, niech się naderwanie dobrze i szybko goi <ok> <ok> <ok>
Bajzelku, Tobie życzę zdrówka i jak najwięcej kocich radości

Bajzelku, Tobie życzę zdrówka i jak najwięcej kocich radości
- ladyhawke
No popatrz, a ja wtachałam na 3-cie piętro karton z zooplusa i zostałam osyczana <mrgreen>
Kiedys od kogoś usłyszałam, że kot rozpoznaje nas po kształcie sylwetki, widać to prawda, skoro nie rozpoznał człowieka z kulami lub kartonem w ręce.
Zdrówka życzymy: ja, izbkp i Bzik
Kiedys od kogoś usłyszałam, że kot rozpoznaje nas po kształcie sylwetki, widać to prawda, skoro nie rozpoznał człowieka z kulami lub kartonem w ręce.
Zdrówka życzymy: ja, izbkp i Bzik