Bronek, Zoyka i Cogito - moja mała ekipa domowa :)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
Oooo dziękuję za zainteresowanie, jestem z Wami wciąż, wpadam i wypadam tak na szybko bo czasu wciąż brak, ale jesteśmy i żyjemy....
Przeprowadziliśmy się w końcu do domu, kociarnia zniosła to dzielnie, no i oczywiście pojawiły sie nowe problemy a zarazem ekstra zabawa - schody!!! Ale jest dobrze, zaaklimatyzowały się już.
...a co najważniejsze dzisiaj jeden z moich chłopaków obchodzi 1 urodziny - to Cogitko:):):)
jeszcze nie zaczęliśmy kariery wystawowej, ale mam nadzieję, że zaczniemy, choć w tej chwili chłopak, jak to sie mówi wśród persiarzy jest w bikinii, czyli zrzut futra....
i wrzucam kilka fot z dzisiejszego dnia......

A kiedy stary kot śpi..................

......to czarnuszki szaleją......

Przeprowadziliśmy się w końcu do domu, kociarnia zniosła to dzielnie, no i oczywiście pojawiły sie nowe problemy a zarazem ekstra zabawa - schody!!! Ale jest dobrze, zaaklimatyzowały się już.
...a co najważniejsze dzisiaj jeden z moich chłopaków obchodzi 1 urodziny - to Cogitko:):):)
jeszcze nie zaczęliśmy kariery wystawowej, ale mam nadzieję, że zaczniemy, choć w tej chwili chłopak, jak to sie mówi wśród persiarzy jest w bikinii, czyli zrzut futra....
i wrzucam kilka fot z dzisiejszego dnia......

A kiedy stary kot śpi..................

......to czarnuszki szaleją......

- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
To bardzo gratuluję i cieszę się, że kociarnia czuje się już "u siebie" :-)Gonab pisze:Przeprowadziliśmy się w końcu do domu, kociarnia zniosła to dzielnie, no i oczywiście pojawiły sie nowe problemy a zarazem ekstra zabawa - schody!!! Ale jest dobrze, zaaklimatyzowały się już.
W takim razie Wszystkiego Najlepszego dla Cogito <!>Gonab pisze:...a co najważniejsze dzisiaj jeden z moich chłopaków obchodzi 1 urodziny - to Cogitko![]()
![]()
Niech zdrowo się chowa i niech nie paraduje za długo w bikini :-P
Głaski urodzinkowe posyłam
Będę trzymać kciuki :-)Gonab pisze:jeszcze nie zaczęliśmy kariery wystawowej, ale mam nadzieję, że zaczniemy
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
-
Gonab
- Kontakt:
-