Tajga

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Zosiak

Re: Tajga

Post autor: Zosiak »

Mucha party <tańczy> <tańczy> <tańczy>
To i tak dobrze, ze nie masz strat materialnych. U mnie firanki sa juz obrazem nedzy i rozpaczy. Lilka jak wpadnie w trans, to leci i skacze jak popadnie... <strach>
Otworz przypadkowo okno i wypros muche, oczywiscie tak zeby Tajgunia nie widziala. Bo inaczej bedzie foch ;-))
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Niech sobie kocinka troszkę popoluje. :-) :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Głupia mucha nie chce wylecieć. Tajga też nie chce żeby mucha wyleciała. Przegłosowały mnie <rotfl> Chwilowo się poddaję <lol>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

A my się tu na forum wędkami i laserami zajmujemy. Nie ma jak mucha! taaaaaaaaaaa <rotfl> <rotfl>

Tajga-pogromca wstrętnych much :bicz:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Tajga mnie zauroczyła <zakochana> Jest śliczną kotką i do tego prawdziwie nakolankową, marzenie każdego kociarza :) Faktycznie coś jest w tej europejskiej rasie, że potrafią pięknie odwzajemnić uczucia, którym darzy je "służba" ;-))
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Jak ma się Tajgunia? Pańć wrócił?
A jak ma się mucha?
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Tajgunia śpi, a ja, wstyd powiedzieć, pół dnia razem z nią <mrgreen> Dobrze, że pańciu zadzwonił, bo nie wiem, co bym w nocy robiła :-D To znaczy Tajga na pewno znalazłaby dla mnie zastosowanie, tylko czy to by się spodobało naszej sąsiadce z dołu, to szczerze wątpię :haha: Pańciu nie wrócił :(((( Załadunki się opóźniły i w efekcie przez weekend będzie stał na parkingu w Niemczech, a do domu wróci najprawdopodobniej we wtorek, czyli po 12 dniach. Mam nadzieję, że Taja zniesie to dzielnie :kotek:

A co z muchą nie wiadomo <shock> <mrgreen> Albo niepostrzeżenie wyleciała przez otwarte okno, albo Tajga zadbała o jej wcześniejszą reinkarnację <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

ozon pisze: A co z muchą nie wiadomo <shock> <mrgreen> Albo niepostrzeżenie wyleciała przez otwarte okno, albo Tajga zadbała o jej wcześniejszą reinkarnację <lol>
:haha:

Dobrze, że Tajga nie wie, że Pańć miał być dziś, a wróci dopiero we wtorek :(((( Chociaż kto ją tam wie...
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

atomeria pisze:Chociaż kto ją tam wie...
Chyba nie... Ale co to będzie jak pańciu granicę przekroczy, znowu sobie kot miejsca nie będzie mógł znaleźć :mimbla: :kotek:

A że aparat się namyślił, to znaczy pracuje teraz w trybie "jak mi się chce to działam, a jak nie to nie" <mrgreen> no to Tajga jako...

Kot Rachunkowy

Dużo masz, pańcia, tych rachunków do zapłacenia? Bo wiesz, już dawno mi obiecałaś, że będziemy saszetki Catz Finefood próbować... Bo te puszki Almo Nature to ostatnio jakieś takie o wiele mniej smaczne produkują...
Obrazek

Jakie nudne to drukowanie. Ciekawe czemu mi się kiedyś tak podobało? Doprawdy nie wiem :brzydal:

Obrazek

i znowu jako Kot Balkonowy świat wąchający...
Obrazek

i przyglądający się światu
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Śliczna z niej koteńka :kotek:
Zablokowany