Popieram niedzielne relaksowani. Robimy to samo
Antonio :)
- Betuś
Re: Antonio :)
Tez się cieszę, ze wszystko dobrze.
- Kathi
Witamy
Wybaczcie wczoraj mialam napisac i dodac zdjecia - ale niestety dopadla mnie migrena
Po prostu do 19.00 glowy nie umialam podniesc z lozka, maz sie mna opiekowal <serce> za co jestem bardzo wdzieczna!
Ale dzisiaj powracamy <mrgreen> Glowa boli ale mniej i moge normalnie funkcjonowac a to najwazniejsze <oops>
Antoniowy pawik okazal sie jednorazowy
Co mnie niezmiernie cieszy <mrgreen> I wiecej mysle wydaje mi sie ze kilka czynnikow na to wplynely: jak mokre jedzenie, a zaraz po nim pasta (nowy produkt) i plus do tego taki upal ze kociakowi pewnie w brzuszku sie wszystko zbuntowalo i jakos musial sobie ulzyc <mrgreen>
Wczoraj dostal ta paste na zeby jeszcze raz aby wiedziec czy na pewno ta pasta tak zle dziala na Antonia. Ale okazalo sie ze wczoraj nie wymiotowal ani dzisiaj jeszcze tez
Poki co upaly sie skonczyly i mamy wielki luz jesli chodzi z pogoda <mrgreen> Co nie znaczy ze nie jest cieplo bo 23*C to jest dla nas w sam raz :-)
Nowina dnia jedziemy na urlop <tańczy> <tańczy> Z Antoniem!
<tańczy>
Juz widze jego mine i zachowanie jak zobaczy trawke, drzewa i inne roslinki w ogrodku Tesciow i moich rodzicow <lol> <mrgreen>
Cale 3 tygodnie laby i to w Polsce
Znow zobaczymy rodzine i troche z nimi spedzimy czasu
Ciekawa jestem jak Antonio zareaguje na wakacje z dwoma roznymi miejscowkami: najpierw dom tesciow a pozniej dom moich rodzicow <mrgreen>
Z tego co pamietam to uwielbia jazde autem nawet w transporterze i dlugie godziny spedzone w aucie zle na niego nie wplywaja
A zmiana miejsca nie byla u Antonia nigdy jakas wielka traumą i wiem ze inne miejsca sa ciekawe i bardzo zajmujace Antoniowy charakter <diabeł>
Tak wiec jedziemy na urlop od 5.07 do 27.07
I troche zdjec Antonia bo w koncu jest wiecej pisania niz ogladania <lol>
Sesja zlewozmywakowa <mrgreen>
Antoniowi ta fucha jak najabardziej pasuje <lol> <mrgreen>

Z innej beczki:
Panci miziaj mnie az mnie zaglaszczesz

<serce>
Banderasowa kryjowka <mrgreen> Ma chlopak swoj namiot - Tipi

Milego Dnia Zyczymy K. i A.

Wybaczcie wczoraj mialam napisac i dodac zdjecia - ale niestety dopadla mnie migrena
Ale dzisiaj powracamy <mrgreen> Glowa boli ale mniej i moge normalnie funkcjonowac a to najwazniejsze <oops>
Antoniowy pawik okazal sie jednorazowy
Wczoraj dostal ta paste na zeby jeszcze raz aby wiedziec czy na pewno ta pasta tak zle dziala na Antonia. Ale okazalo sie ze wczoraj nie wymiotowal ani dzisiaj jeszcze tez
Poki co upaly sie skonczyly i mamy wielki luz jesli chodzi z pogoda <mrgreen> Co nie znaczy ze nie jest cieplo bo 23*C to jest dla nas w sam raz :-)
Nowina dnia jedziemy na urlop <tańczy> <tańczy> Z Antoniem!
Juz widze jego mine i zachowanie jak zobaczy trawke, drzewa i inne roslinki w ogrodku Tesciow i moich rodzicow <lol> <mrgreen>
Cale 3 tygodnie laby i to w Polsce
Ciekawa jestem jak Antonio zareaguje na wakacje z dwoma roznymi miejscowkami: najpierw dom tesciow a pozniej dom moich rodzicow <mrgreen>
Z tego co pamietam to uwielbia jazde autem nawet w transporterze i dlugie godziny spedzone w aucie zle na niego nie wplywaja
Tak wiec jedziemy na urlop od 5.07 do 27.07
I troche zdjec Antonia bo w koncu jest wiecej pisania niz ogladania <lol>
Sesja zlewozmywakowa <mrgreen>
Antoniowi ta fucha jak najabardziej pasuje <lol> <mrgreen>

Z innej beczki:

<serce>
Banderasowa kryjowka <mrgreen> Ma chlopak swoj namiot - Tipi

Milego Dnia Zyczymy K. i A.
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Slicznosci male
A z wylegiwaniem sie w kuchni to chybe te nasze koty cos w genach maja <lol>
A z wylegiwaniem sie w kuchni to chybe te nasze koty cos w genach maja <lol>
- Kathi
To u nich juz wrodzone jest <mrgreen> Kuchnia jest najlepsza do spania, lezakowania,a piec to przebija nawet drapak <lol>yamaha pisze: A z wylegiwaniem sie w kuchni to chybe te nasze koty cos w genach maja <lol>
- Zosiak
Oj ze niby leniuszek i w tej kuchni tylko sie wylegiwal - toc kazdy widzi, ze jedna lapka dopiero co garki wymyla
Jesli jest tak duzy upal, a Antonio wsuwal mokre szybciej niz wolniej, to tez mysle iz moglo byc to glowna przyczyna pawika. Co bynajmiej nie sprawi, iz przez kilka dni profilaktycznie pokciukamy <ok> I brzuszek grzecznie dojdzie do siebie.
Trzymaj sie Katki i dbaj o siebie zeby sie wstretne migreny nie przyplatywaly
Jesli jest tak duzy upal, a Antonio wsuwal mokre szybciej niz wolniej, to tez mysle iz moglo byc to glowna przyczyna pawika. Co bynajmiej nie sprawi, iz przez kilka dni profilaktycznie pokciukamy <ok> I brzuszek grzecznie dojdzie do siebie.
Trzymaj sie Katki i dbaj o siebie zeby sie wstretne migreny nie przyplatywaly
- BlueSpring
Aaalez on ma slodkie te poliki , slicznosci <zakochana> chcialabym, zeby Harry sie tak ladnie wylozyl i dal sobie zrobic fotke, a nie tylko rozmazany duch, albo glowa, albo sam ogon <lol>
I zazdraszczam tak dlugiego urlopu w Polandii w okresie wakacyjnym <ok> Anotonio napewno bedzie wniebowziety ogrodkiem, glaskami od wszystkich i podbijaniem nowych terenow
I zazdraszczam tak dlugiego urlopu w Polandii w okresie wakacyjnym <ok> Anotonio napewno bedzie wniebowziety ogrodkiem, glaskami od wszystkich i podbijaniem nowych terenow
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Sesja zlewozmywakowa super <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Banderasku, śliczny jesteś <zakochana>
Banderasku, śliczny jesteś <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Antoś pięknieje z dnia na dzień. Słodki ma ten pyszczek niesamowicie. <serce> <serce>
Brzuszek wystawiony do miziania, a pysio do całowania. :-)
Brzuszek wystawiony do miziania, a pysio do całowania. :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Antonio w każdej scenerii pięknie się prezentuje <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Na życzenia udanego urlopu to jeszcze za wcześnie, póki co życzę Ci aby bóle głowy dały Ci spokój <ok> <ok> <ok>
Na życzenia udanego urlopu to jeszcze za wcześnie, póki co życzę Ci aby bóle głowy dały Ci spokój <ok> <ok> <ok>
- Bond
Antonio cudowny, a jakie futro piękne..misiowe ! <zakochana>
Zdrówka Tobie życzę :-)
Zdrówka Tobie życzę :-)