Antonio :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Betuś

Re: Antonio :)

Post autor: Betuś »

Tez się cieszę, ze wszystko dobrze.
Popieram niedzielne relaksowani. Robimy to samo :ok:
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

Witamy ;-))
Wybaczcie wczoraj mialam napisac i dodac zdjecia - ale niestety dopadla mnie migrena :mimbla: Po prostu do 19.00 glowy nie umialam podniesc z lozka, maz sie mna opiekowal <serce> za co jestem bardzo wdzieczna!

Ale dzisiaj powracamy <mrgreen> Glowa boli ale mniej i moge normalnie funkcjonowac a to najwazniejsze <oops>

Antoniowy pawik okazal sie jednorazowy ;-)) Co mnie niezmiernie cieszy <mrgreen> I wiecej mysle wydaje mi sie ze kilka czynnikow na to wplynely: jak mokre jedzenie, a zaraz po nim pasta (nowy produkt) i plus do tego taki upal ze kociakowi pewnie w brzuszku sie wszystko zbuntowalo i jakos musial sobie ulzyc <mrgreen>
Wczoraj dostal ta paste na zeby jeszcze raz aby wiedziec czy na pewno ta pasta tak zle dziala na Antonia. Ale okazalo sie ze wczoraj nie wymiotowal ani dzisiaj jeszcze tez ;-))

Poki co upaly sie skonczyly i mamy wielki luz jesli chodzi z pogoda <mrgreen> Co nie znaczy ze nie jest cieplo bo 23*C to jest dla nas w sam raz :-)

Nowina dnia jedziemy na urlop <tańczy> <tańczy> Z Antoniem! :kotek: <tańczy>
Juz widze jego mine i zachowanie jak zobaczy trawke, drzewa i inne roslinki w ogrodku Tesciow i moich rodzicow <lol> <mrgreen>
Cale 3 tygodnie laby i to w Polsce :kwiatek: Znow zobaczymy rodzine i troche z nimi spedzimy czasu :radocha:
Ciekawa jestem jak Antonio zareaguje na wakacje z dwoma roznymi miejscowkami: najpierw dom tesciow a pozniej dom moich rodzicow <mrgreen>
Z tego co pamietam to uwielbia jazde autem nawet w transporterze i dlugie godziny spedzone w aucie zle na niego nie wplywaja ;-)) A zmiana miejsca nie byla u Antonia nigdy jakas wielka traumą i wiem ze inne miejsca sa ciekawe i bardzo zajmujace Antoniowy charakter <diabeł>
Tak wiec jedziemy na urlop od 5.07 do 27.07 :radocha:

I troche zdjec Antonia bo w koncu jest wiecej pisania niz ogladania <lol>
Sesja zlewozmywakowa <mrgreen>
Antoniowi ta fucha jak najabardziej pasuje <lol> <mrgreen>
Obrazek
:kwiatek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Z innej beczki:
:kotek: Panci miziaj mnie az mnie zaglaszczesz :kotek:
Obrazek
<serce>
Banderasowa kryjowka <mrgreen> Ma chlopak swoj namiot - Tipi :-D
Obrazek

Milego Dnia Zyczymy K. i A.
:roza:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> Slicznosci male :kotek:
A z wylegiwaniem sie w kuchni to chybe te nasze koty cos w genach maja <lol>
Awatar użytkownika
Kathi

Post autor: Kathi »

yamaha pisze: A z wylegiwaniem sie w kuchni to chybe te nasze koty cos w genach maja <lol>
To u nich juz wrodzone jest <mrgreen> Kuchnia jest najlepsza do spania, lezakowania,a piec to przebija nawet drapak <lol>
Awatar użytkownika
Zosiak

Post autor: Zosiak »

Oj ze niby leniuszek i w tej kuchni tylko sie wylegiwal - toc kazdy widzi, ze jedna lapka dopiero co garki wymyla :haha:
Jesli jest tak duzy upal, a Antonio wsuwal mokre szybciej niz wolniej, to tez mysle iz moglo byc to glowna przyczyna pawika. Co bynajmiej nie sprawi, iz przez kilka dni profilaktycznie pokciukamy <ok> I brzuszek grzecznie dojdzie do siebie.
Trzymaj sie Katki i dbaj o siebie zeby sie wstretne migreny nie przyplatywaly :kiss:
Awatar użytkownika
BlueSpring

Post autor: BlueSpring »

Aaalez on ma slodkie te poliki , slicznosci <zakochana> chcialabym, zeby Harry sie tak ladnie wylozyl i dal sobie zrobic fotke, a nie tylko rozmazany duch, albo glowa, albo sam ogon <lol>

I zazdraszczam tak dlugiego urlopu w Polandii w okresie wakacyjnym <ok> Anotonio napewno bedzie wniebowziety ogrodkiem, glaskami od wszystkich i podbijaniem nowych terenow :-D
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Sesja zlewozmywakowa super <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Banderasku, śliczny jesteś <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Antoś pięknieje z dnia na dzień. Słodki ma ten pyszczek niesamowicie. <serce> <serce>
Brzuszek wystawiony do miziania, a pysio do całowania. :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Antonio w każdej scenerii pięknie się prezentuje <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Na życzenia udanego urlopu to jeszcze za wcześnie, póki co życzę Ci aby bóle głowy dały Ci spokój <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Bond

Post autor: Bond »

Antonio cudowny, a jakie futro piękne..misiowe ! <zakochana>
Zdrówka Tobie życzę :-)
Zablokowany