Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
ZosiuZosiak pisze:Przykro, ze Pancio nie zdarzyl - mam nadzieje ze weekend i tak uplynal Ci przyjemnie. A dzis juz do wtorku bardzo blisko
Monia, będę to miała na uwadze, żeby potem nie wyszło przypadkiem tak, że się będziemy tymi puszeczkami dzielićMoniQ pisze:Uważaj z tymi rachunkami, bo jak Ci Tajga zacznie płacić tak, żeby na nowe puszeczki wystarczyło to możesz mieć potem problemy
No i rzeczywiście macie rację Dziewczyny, kawał baby z tej mojej Tajguni. Jak ją niedawno ważyłam, to mi na chwilę mowę odjęło - ten mój łaciaty skarb <zakochana> waży 5 kilogramów <shock>
Dziękujemy pięknie za wszystkie komplementy
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<shock> 5kg?! Musi być bardzo umięśniona, bo wcale nie widać <mrgreen>ozon pisze: No i rzeczywiście macie rację Dziewczyny, kawał baby z tej mojej Tajguni. Jak ją niedawno ważyłam, to mi na chwilę mowę odjęło - ten mój łaciaty skarb <zakochana> waży 5 kilogramów <shock>![]()
- Kathi
A bo Kicia to piekna Kobieta i wie jak sie ogarnac do zdjecia - pokazac najlepsze swoje atuty <mrgreen>ozon pisze:Widać, widać, tylko kicia wie, jak się do zdjęcia ustawiać <mrgreen>
Sliczna Tajga!
I waga piekna!
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, dziękujemy
Czasem się obawiam, że ta moja kicia to w końcu od tych wszystkich komplementów w jakąś megalomanię popadnie <lol> <lol> <lol> Zwłaszcza, że ja sama też jej przynajmniej trzy razy dziennie mówię "Tajga, jaka ty jesteś ładna" <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kathi
I tak trzymaj <mrgreen>ozon pisze:Dziewczyny, dziękujemyCzasem się obawiam, że ta moja kicia to w końcu od tych wszystkich komplementów w jakąś megalomanię popadnie <lol> <lol> <lol> Zwłaszcza, że ja sama też jej przynajmniej trzy razy dziennie mówię "Tajga, jaka ty jesteś ładna" <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bo kicia jest na prawde piekna i urocza