Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: PyzowePany »

Lucku czyżbyś był kocim nestorem tego forum :)? Życzę co najmniej 100 takich rocznic :) :tort: :tort:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Lucku kochaniutki, 100 latek w zdrówku... :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

:tort: Sto lat Lucusiu :redrose: :redrose: :redrose:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Zdrówka przede wszystkim, Lucku kochany :tort: :kotek:

Super plakat Ci Pańcia sprawiła na urodziny :ok: Haniu, gratulacje :kwiatek: Świetne zdjęcie :-)

Przyznam, że niedawno oglądałam Twoje zdjęcia na FB - wszystkie są piękne i zachwycają estetyką. Masz świetny gust Haniu :kwiatek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Wszystkiego najlepszego Lucusiu :tort: :kwiatek: :kotek: :kwiatek: :tort:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Kochane, jaki plakat? Nic nie wiem i taką mam minę teraz: :-| <lol> No wysłałam jakieś zdjęcia, ale kiedy to było... Jeśli trafili w urodzinki Lucka, jeśli akurat on jest na plakacie... No nie wierzę... I teraz nie wiem czy pisać dalej, czy biec do sklepu <mrgreen>

Kochane jesteście że pamiętałyście i tyle już życzeń... <oops> :kiss: Ktoś mnie prosił o zdjęć przynajmniej 9. Mam dużo <mrgreen> Czy aż 9 nie wiem. Dużo mam też nie tylko Lucka ;-)) ale to już innym razem. Dzisiaj jego święto.

Kotku mój, pierwszy, ukochany, twardzielu o sercu czułym acz o czułości ukrywanej :-) kocham Cię <serce> Bardzo... Niech Ci nic nie będzie. Proszę. Bardzo proszę. <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widzę że 6... Ale to prawie jak 9 :) Na torcie pasztecikowym na pewno 9 świeczek będzie. Ale z tym czekam na powrót rodzinki do domu.

Przepraszam, że taki nieuczesany, i że czasami tyłem, ale czesanie lubi tak samo jak fotografowanie, czyli wcale ;-))

Strasznie Wam jeszcze raz dziękuję i proszę, trzymajcie kciuki za Lucka, który po raz 1. w życiu ma się gorzej, dzisiaj zawożę próbki do analizy, jutro pobieramy krew. Mam nadzieję że to nic poważnego, bo zachowuje się jak zwykle, Jadwinię goni jak zwykle, na pieszczoty też się stawia nierzadziej, ale wymiotuje nam bardzo od tygodnia i schudł kilogram :((((
Awatar użytkownika
Hann

No i spłakałam się pisząc te dla niego życzenia :(((( Chyba niestabilna emocjonalnie jestem :(((( Przecież wszystko będzie dobrze...
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ojej, Lucusiu. Wracaj do zdrówka koteńku. :kotek: :kotek:
Hann, mocno trzymam kciuki za Lucka. Będzie dobrze. :hug:
Lucek i Twoja córcia są na plakacie w czerwcowym numerze "Kocich spraw". :-)
Awatar użytkownika
Hann

Dzięki Audrey :) Jest! Widziałam! :-) W internecie sobie szybciutko odnalazłam :-) Strasznie się cieszę!

No i wiem że będzie dobrze. Musi być. Może to tylko jakieś bakterzysko. Leoś miał teraz chlamydię w oczku, zakraplaliśmy floxal i difadol, może to samo tylko inaczej zaatakowało Lucka?
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Piękny przystojny Lucku, Tobie to i tyłem, i w futrze w nieładzie ładnie :) <zakochana> Wiem, że jesteś twardzielem, więc dasz radę i z taką chwilową niedyspozycją. Co to dla Ciebie! :kotek:
Zablokowany