Lucek, Leoś i Jadwinia
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Lucku czyżbyś był kocim nestorem tego forum
? Życzę co najmniej 100 takich rocznic

- asiak
- Agilisowy Rezydent
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent

- Joanna P.
Zdrówka przede wszystkim, Lucku kochany
Super plakat Ci Pańcia sprawiła na urodziny
Haniu, gratulacje
Świetne zdjęcie :-)
Przyznam, że niedawno oglądałam Twoje zdjęcia na FB - wszystkie są piękne i zachwycają estetyką. Masz świetny gust Haniu
Super plakat Ci Pańcia sprawiła na urodziny
Przyznam, że niedawno oglądałam Twoje zdjęcia na FB - wszystkie są piękne i zachwycają estetyką. Masz świetny gust Haniu
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego Lucusiu

- Hann
Kochane, jaki plakat? Nic nie wiem i taką mam minę teraz:
<lol> No wysłałam jakieś zdjęcia, ale kiedy to było... Jeśli trafili w urodzinki Lucka, jeśli akurat on jest na plakacie... No nie wierzę... I teraz nie wiem czy pisać dalej, czy biec do sklepu <mrgreen>
Kochane jesteście że pamiętałyście i tyle już życzeń... <oops>
Ktoś mnie prosił o zdjęć przynajmniej 9. Mam dużo <mrgreen> Czy aż 9 nie wiem. Dużo mam też nie tylko Lucka
ale to już innym razem. Dzisiaj jego święto.
Kotku mój, pierwszy, ukochany, twardzielu o sercu czułym acz o czułości ukrywanej :-) kocham Cię <serce> Bardzo... Niech Ci nic nie będzie. Proszę. Bardzo proszę. <serce>

Widzę że 6... Ale to prawie jak 9
Na torcie pasztecikowym na pewno 9 świeczek będzie. Ale z tym czekam na powrót rodzinki do domu.
Przepraszam, że taki nieuczesany, i że czasami tyłem, ale czesanie lubi tak samo jak fotografowanie, czyli wcale
Strasznie Wam jeszcze raz dziękuję i proszę, trzymajcie kciuki za Lucka, który po raz 1. w życiu ma się gorzej, dzisiaj zawożę próbki do analizy, jutro pobieramy krew. Mam nadzieję że to nic poważnego, bo zachowuje się jak zwykle, Jadwinię goni jak zwykle, na pieszczoty też się stawia nierzadziej, ale wymiotuje nam bardzo od tygodnia i schudł kilogram
Kochane jesteście że pamiętałyście i tyle już życzeń... <oops>
Kotku mój, pierwszy, ukochany, twardzielu o sercu czułym acz o czułości ukrywanej :-) kocham Cię <serce> Bardzo... Niech Ci nic nie będzie. Proszę. Bardzo proszę. <serce>
Widzę że 6... Ale to prawie jak 9
Przepraszam, że taki nieuczesany, i że czasami tyłem, ale czesanie lubi tak samo jak fotografowanie, czyli wcale
Strasznie Wam jeszcze raz dziękuję i proszę, trzymajcie kciuki za Lucka, który po raz 1. w życiu ma się gorzej, dzisiaj zawożę próbki do analizy, jutro pobieramy krew. Mam nadzieję że to nic poważnego, bo zachowuje się jak zwykle, Jadwinię goni jak zwykle, na pieszczoty też się stawia nierzadziej, ale wymiotuje nam bardzo od tygodnia i schudł kilogram
- Hann
No i spłakałam się pisząc te dla niego życzenia
Chyba niestabilna emocjonalnie jestem
Przecież wszystko będzie dobrze...
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ojej, Lucusiu. Wracaj do zdrówka koteńku.
Hann, mocno trzymam kciuki za Lucka. Będzie dobrze.
Lucek i Twoja córcia są na plakacie w czerwcowym numerze "Kocich spraw". :-)
Hann, mocno trzymam kciuki za Lucka. Będzie dobrze.
Lucek i Twoja córcia są na plakacie w czerwcowym numerze "Kocich spraw". :-)
- Hann
Dzięki Audrey
Jest! Widziałam! :-) W internecie sobie szybciutko odnalazłam :-) Strasznie się cieszę!
No i wiem że będzie dobrze. Musi być. Może to tylko jakieś bakterzysko. Leoś miał teraz chlamydię w oczku, zakraplaliśmy floxal i difadol, może to samo tylko inaczej zaatakowało Lucka?
No i wiem że będzie dobrze. Musi być. Może to tylko jakieś bakterzysko. Leoś miał teraz chlamydię w oczku, zakraplaliśmy floxal i difadol, może to samo tylko inaczej zaatakowało Lucka?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Piękny przystojny Lucku, Tobie to i tyłem, i w futrze w nieładzie ładnie
<zakochana> Wiem, że jesteś twardzielem, więc dasz radę i z taką chwilową niedyspozycją. Co to dla Ciebie!