Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
Jaki posłuszny koteczek <lol>

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
Im bardziej prosisz, tym bardziej Forruś przywiera do blatu.
A spróbuj wyciągnąć ręce, żeby go zdjąć. Gotów jeszcze pazurki wbić w blat, żeby tylko tam zostać. <lol>
Fusiu, a to dobre. <lol> <lol>
Im bardziej prosisz, tym bardziej Forruś przywiera do blatu.
A spróbuj wyciągnąć ręce, żeby go zdjąć. Gotów jeszcze pazurki wbić w blat, żeby tylko tam zostać. <lol>
Fusiu, a to dobre. <lol> <lol>
- Aleex
- Kontakt:
Widać, że trudno mu wyperswadować pewne rzeczy
Twój Forrest jest taki uparciuch jak mój Hugo - tam, gdzie "nie wolno" jest najlepiej <lol>
Czy pisałam Ci, że mój Hugo urodził się też 12 listopada 2013 r???
Głaski dla Forreścika
Czy pisałam Ci, że mój Hugo urodził się też 12 listopada 2013 r???
Głaski dla Forreścika
- Becia
- Agilisowy Rezydent
"Nie wolno" wypowiedziane do kota - rozbawiłaś mnie Betuś

- Betuś
No tak, juz wiem, z nim nie wygram <lol>
Nie wiem skąd sie wzięło powiedzenie " uparty jak osioł". Przeciez koty sa duzo bardziej uparte od osłów <lol> <lol> <lol>
Nie wiem skąd sie wzięło powiedzenie " uparty jak osioł". Przeciez koty sa duzo bardziej uparte od osłów <lol> <lol> <lol>
- Malena
Zasadą numer 1 w naszym domu (ustaloną oczywiście przez mojego TŻ'a) jest zakaz łażenia kota po szafkach w kuchni, pozwolił nawet Yogusiowi łazić po stole w salonie, ale kuchnia (pod groźbą eksmisji!) jest zakazana - nie wiem jak to się dzieje, ale do tej pory udaje się nam dotrzymywać zasady nr 1
ciekawe jak długo <lol>
ciekawe jak długo <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Chodzi po nich jak Was nie ma w domuMalena pisze:(...)ale kuchnia (pod groźbą eksmisji!) jest zakazana - nie wiem jak to się dzieje, ale do tej pory udaje się nam dotrzymywać zasady nr 1(...)
- Malena
Pewnie tak będzie Miss_Monroe, ale dopiero za jakiś czas - bo Yoguś jeszcze jest za mały żeby wskoczyć na szafkę z poziomu podłogi, a wszystkie pozostałe drogi dojścia są skutecznie zablokowane <lol> zasiekami <lol>Miss_Monroe pisze:Chodzi po nich jak Was nie ma w domuMalena pisze:(...)ale kuchnia (pod groźbą eksmisji!) jest zakazana - nie wiem jak to się dzieje, ale do tej pory udaje się nam dotrzymywać zasady nr 1(...)
Mam taką cichutką nadzieję, że jeśli teraz nie nauczy się tego, to może nie będzie to dla niego takie atrakcyjne (tym bardziej że on najlepszy widok na świat ma ze swojego drapaka, a w oknie w kuchni wisi firanka na zazdrosce)
- Miss_Monroe
- Moderator
Kot wejdzie wszędzie. Dosłownie wszędzie, a czym miejsce jest bardziej niedostępne tym ciekawsze dla kota :-)
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Fusiu pisze:Witaj w klubie <lol>
Ja po kilkunastu próbach zakazywania wyskoków na okap zaczęłam pokazywać mu jak ma tam się dostać, abym chociaż miała poczucie, że to ja tu jestem górą <rotfl>
grunt to pokazać kotu, kto w tym domu rządzi <rotfl> <rotfl> <rotfl>
<lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>Becia pisze:"Nie wolno" wypowiedziane do kota - rozbawiłaś mnie Betuś![]()
![]()
Ależ mam super humor dzięki wam na cały dzisiejszy dzień <lol> <lol> <lol> "nie wolno" - muszę wypróbować na moich kotach <rotfl> <rotfl> <rotfl> już widzę ich zdziwione miny "ale o co chodzi??"