Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- yamaha
- Genius Loci
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
<serce> No cudenko..... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Bond
Prześliczny, cudowny, do zakochania :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
I ma takie wyluzowane oczka 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Piękny i taki słodko ciapulkowaty <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Kocham go <serce> <serce> <serce> ,taki mały ciaptak z niego :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Betuś
Cieszę sie, oglądanie tego szkraba sprawia Wam tyle radości :-)
Dodam tylko, ze macie racje. Jest ciapkiem. Kiedy wszystkie koty razem sie bawią on stoi i sie patrzy. Należy do takich, który nie powie, ze coś chce, tu trzeba sie domyślić, ze Bohun może akurat coś by chciał. I wymyślić jeszcze co <lol> Normalnie jak z moja Wiktoria
Coś czuje, ze sie dogadają . A kot miał być dla męża <lol>
Dodam tylko, ze macie racje. Jest ciapkiem. Kiedy wszystkie koty razem sie bawią on stoi i sie patrzy. Należy do takich, który nie powie, ze coś chce, tu trzeba sie domyślić, ze Bohun może akurat coś by chciał. I wymyślić jeszcze co <lol> Normalnie jak z moja Wiktoria
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Jaki z niego słodki bąbelek <zakochana> <zakochana> <zakochana> taki miś ciapuś <serce> <serce> <serce> dużo myśli a mało biega <serce>
- olesia
Dobra dobra ja już w te ciapciaki nie wierze. Mój Fikus też był taka cicha woda. Kolana męczył ale z innymi nie buszował i nie psocił. A jak do mnie przyjechał to sie zmienil :-) wchodzi gdzie się da, głupawki i galopy co wieczór, dyskutuje jak przekupa na targu, zrzuca wszystko co się da z biurka i ściąga obrus ze stołu. Chyba ja tak na niego wpłynęlam, bo nie było i nie ma dyscypliny :-)Betuś pisze:Cieszę sie, oglądanie tego szkraba sprawia Wam tyle radości :-)
Dodam tylko, ze macie racje. Jest ciapkiem. Kiedy wszystkie koty razem sie bawią on stoi i sie patrzy. Należy do takich, który nie powie, ze coś chce, tu trzeba sie domyślić, ze Bohun może akurat coś by chciał. I wymyślić jeszcze co <lol> Normalnie jak z moja WiktoriaCoś czuje, ze sie dogadają . A kot miał być dla męża <lol>