Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Świetnie sie prezentują. Co do leżakowania i czekania na posiłki - 100% brysie <lol> .
Ja musze moje panny prowokowac do zabawy bo czasem mam wrażenie, że im sie odlezyny porobią :-D
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

śliczne kotulce :kotek:

przecież brytek to nie cornish, by wiecznie biegać. :-)
sadełko musi odłożyć się. ;-))
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Fantastycznie chłopak rośnie <serce> cud - miód - benzyna normalnie:-D

Dziewczynka jak to zwykle panny brysiówny, dąs na pysiu :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dzięki za komplementy szczególnie w imieniu Tamisia (dobrze, że Tami nie potrafi czytać, bo by się zaczerwienił chyba po takich komplementach Kamiki ;-)) )
Jak się tak naczytam o forumowych brysiach, jak to śmigają za piłeczkami i innymi zabawkami, to już myślałam, że tylko moje takie lenie patentowane są. Dobrze wiedzieć, że u was też kociarnia leżakuje tak często, jak u mnie :->
Co do Cornisha to przydałby się taki do towarzystwa dla brysiów, może rozruszałby towarzystwo wtedy. No, ale niestety powierzchnia mieszkalna mi na to nie pozwala. Muszę się zadowolić tylko dwoma futerkami.
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Sonia pisze: Muszę się zadowolić tylko dwoma futerkami.
(wycięte z kontekstu,wiem...ale: TAKIMI futerkami , mhmmm , dorodne brytole! Gratuluję, piękne i konkretne. Więcej zdjęęęęć :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wykorzystałam w ostatni weekend okazję, że mamy jeszcze fajne słoneczko i urządziłam łowy (bezkrwawe) na moje brysie. Kotki nawet nie protestowały, za to ja musiałam się tak nagimnastykować na poziomie podłogowym, że dobrze że mi nikt nie robił zdjęć <lol>
Ponieważ kończy mi się mój limit zdjęć na fotosiku to musiałam się ograniczyć do wyboru tylko 4 fotek z całej sesji zdjęciowej. Mam nadzieję, że modele się spodobają <mrgreen>

Na początek Brysia z obłędem głupawkowym w oczach i w nowym legowisku, do którego rzadko, bo rzadko, ale zaczyna już zaglądać

Obrazek

Obrazek

A na koniec Tami, mój kochany misiek, który ostatnio tak polubił taplanie się w wodzie, że jak tylko usłyszy, że puszczam w łazience prysznic to zaraz przybiega i wchodzi do wanny. Dzisiaj chciałam umyć ręce w umywalce, to zanim zdążyłam wsadzić ręce pod kran, ten już był w umywalce i taplał w niej łapami. To, że woda cieknie mu po uszach i głowie, to nawet nie zauważył. Fotek w umywalce niestety nie mam, bo mam kiepski aparat i jedynie z lampą można by było zrobić zdjęcie, a takie to mi się nie podobają. Dzisiaj Tami w wersji poważnej na portreciku i mniej poważnej przebudzony ze spania

Obrazek

Obrazek

A niech tam, dodam jeszcze fatalną fotkę z lampą, ale nie mogłam się oprzeć, jak zobaczyłam jego pozę <lol>

Obrazek
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

ostatnie zdjęcie super <lol>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

sonia piekne są te twoje koty a Tami wg mnie wymiata
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

to Tami ma coś wspólnego z Dyźkiem. tak samo siadają :-)

:kotek: dla futer
Agathea

Post autor: Agathea »

super, ale czemu takie miniaturki <diabeł>
ODPOWIEDZ