ozon pisze: "Tajga, jaka ty jesteś ładna" <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Dzisiaj Tajga z tego szczęścia, że już nie jest tak gorąco sama nie wie, co chce robić - bawić się, ganiać, miziać czy siedzieć na balkonie
<lol>
Macham do wszystkich tak zbiorowo
bo zaglądam codziennie na forum tylko bez logowania - roboty huk, a kicia nie pomaga w tym, żeby to jakoś wszystko sprawnie ogarniać
I kciuki trzymam po cichutku tam, gdzie trzeba, za Fusia - Seniorka zwłaszcza <ok> Trzymajcie się, Dziewczyny, Chłopaki, Koty i Kociaki

Macham do wszystkich tak zbiorowo
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jej! Dziękuję pięknie w imieniu Fusia <serce> <serce>ozon pisze:I kciuki trzymam po cichutku tam, gdzie trzeba, za Fusia - Seniorka zwłaszcza <ok> Trzymajcie się, Dziewczyny, Chłopaki, Koty i Kociaki![]()
Wymiziaj pannę koteczkę od nas koniecznie
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Po ośmiu miesiącach okazało się, że... nie mam w domu łaciatego kotka, tylko łaciatą krówkę, wielbicielkę trawy <lol>

Przeszło mi kiedyś przez myśl, że Tajga nie ma aż takiej bogatej mimiki jak brytolki (Bajzelek jesteś mistrzem <lol> ) ale chyba nic bardziej mylnego. Ona po prostu powściągliwa jest, chyba że coś się jej naprawdę nie spodoba <lol>

Tajgunia, uwielbiam Cię
Ale tak poza tym nie jest nam wesoło. Blisko nas jest przebudowywany cały plac i Tajga bardzo źle znosi te wszystkie dźwięki, bywa nerwowa i niespokojna. Wetka doradziła feliway, zamówienie już zrobione, mam nadzieję, że pomoże.

Przeszło mi kiedyś przez myśl, że Tajga nie ma aż takiej bogatej mimiki jak brytolki (Bajzelek jesteś mistrzem <lol> ) ale chyba nic bardziej mylnego. Ona po prostu powściągliwa jest, chyba że coś się jej naprawdę nie spodoba <lol>

Tajgunia, uwielbiam Cię
Ale tak poza tym nie jest nam wesoło. Blisko nas jest przebudowywany cały plac i Tajga bardzo źle znosi te wszystkie dźwięki, bywa nerwowa i niespokojna. Wetka doradziła feliway, zamówienie już zrobione, mam nadzieję, że pomoże.