Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: FORREST - sreberko z Łodzi
Super, tak myślałam,że na weekend to już będą tylko dobre wieści <roll>

- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Betuś,
Musisz odespać spokojnie, ja po nieprzespanej 12 godzinnej zmianie w pracy wszystko widzę w gorszych barwach. Drażni mnie mały śmieć na dywanie, albo mąż <mrgreen> . Cieszę się bardzo, że zmierza wszystko ku dobremu, bo powiem Ci, że Bohun jest w kolorze, którego skrycie pragnę. <zakochana>
Musisz odespać spokojnie, ja po nieprzespanej 12 godzinnej zmianie w pracy wszystko widzę w gorszych barwach. Drażni mnie mały śmieć na dywanie, albo mąż <mrgreen> . Cieszę się bardzo, że zmierza wszystko ku dobremu, bo powiem Ci, że Bohun jest w kolorze, którego skrycie pragnę. <zakochana>
- Agnieszka7714
Betuś, takie przyciskanie do ziemi za kark to pokazanie kotu kto rządzi w stadzie. U nas do dzisiaj Frodo tak robi z każdym kotem. Nie uważam, ze jest to złe, hierarchia musi być zachowana w stadzie. Ja również nie rozdzielałam kotów, zrobiłam tak przy pierwszym dokoceniu i to był błąd. Wiem, że każdy kot jest inny, ale u nas ta metoda sprawdziła się i dokocenie przebiegało niecałe dwa dni.
- Betuś
Dziś w końcu wzięłam wolny dzień.
Forrest uwielbia bawić się z Bohunem. Tylko nie potrafi jeszcze wyczuć co małemu nie odpowiada. Dlatego podczas kocich zapasów Bohun często warczy i syczy. Jedzą wspólne posiłki, przy których Forrest ryczy jak niedźwiedź, ale nawet jak skończy wcześniej to nie idzie do miski Bohuna tylko zajmuje się myciem futra. W ogóle Bohun jest cudowny. Poza tym, ze jest piękny, to jest strasznym przytulaskiem. Śmiejemy się z mężem, że to jest kot z ADHD, albo to nie brysiek tylko jakiś bengalski
Jest skoczny, zwinny, bystry i szybki. A nie taki ciapek jak Forrest :-))) Mam w domu dwa wspaniałe skarby <zakochana> <zakochana>
Forrest uwielbia bawić się z Bohunem. Tylko nie potrafi jeszcze wyczuć co małemu nie odpowiada. Dlatego podczas kocich zapasów Bohun często warczy i syczy. Jedzą wspólne posiłki, przy których Forrest ryczy jak niedźwiedź, ale nawet jak skończy wcześniej to nie idzie do miski Bohuna tylko zajmuje się myciem futra. W ogóle Bohun jest cudowny. Poza tym, ze jest piękny, to jest strasznym przytulaskiem. Śmiejemy się z mężem, że to jest kot z ADHD, albo to nie brysiek tylko jakiś bengalski
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Cieszę się, że dokocenie już można powiedzieć zakończone i to dużym sukcesem <mrgreen>
Teraz radości z oglądania zabaw kociaków będziecie mieć w domu podwójnie. A złotka to straszne urwisy, ale również szmaciane laleczki jak ragdole <lol>
To tak z moich obserwacji moich kociątek u mnie w domu wynika - złotka grandzą za dwa sreberka, ale jak je tylko na ręce wziąć, to jak szmaciana laleczka ragodl się zachowują <lol>
To teraz czekamy na wspólne zdjęcia małych łobuzów <ok>
Teraz radości z oglądania zabaw kociaków będziecie mieć w domu podwójnie. A złotka to straszne urwisy, ale również szmaciane laleczki jak ragdole <lol>
To tak z moich obserwacji moich kociątek u mnie w domu wynika - złotka grandzą za dwa sreberka, ale jak je tylko na ręce wziąć, to jak szmaciana laleczka ragodl się zachowują <lol>
To teraz czekamy na wspólne zdjęcia małych łobuzów <ok>
- Łatka
Ale śliczne kociaki <serce>
Przeczytałam całe do kocenie i trzymam kciuki za coraz to lepsze dogadywanie się chłopaków
Chociaż z tego co czytałam to ciężko było...
Przeczytałam całe do kocenie i trzymam kciuki za coraz to lepsze dogadywanie się chłopaków
- Betuś
DZIĘKUJĘEsteraR pisze:Cieszę się, że dokocenie już można powiedzieć zakończone i to dużym sukcesem <mrgreen>
- Betuś
Łatko, ciężko to było dla mnie. Okazuje się, że zachowanie kotów jest jak najbardziej naturalne. Choć przygotowałam się do tego do kocenia, poprzez czytanie artykułów, książek itp. to po prostu zabrakło mi doświadczenia. Nigdy nie miałam dwóch kotów. Jedynymi miejscami gdzie widziałam więcej niż jednego kota były hodowle Mortishia i Mazuria. Dzięki Bogu mogłam liczyć na wsparcie osób z forum, które mają to doświadczenie za co bardzo dziękuję.Łatka pisze:Ale śliczne kociaki <serce>
Przeczytałam całe do kocenie i trzymam kciuki za coraz to lepsze dogadywanie się chłopaków![]()
![]()
- yamaha
- Genius Loci
Jak masz wolne, to bez fotek sie nie obedzie.
Conajmiej 13.
Albo 17.
24 !
78 !! !! !!
Conajmiej 13.
Albo 17.
24 !
78 !! !! !!
- Betuś
Yamaha, koty śpią, ale obiecuję, że fotki będą najszybciej jak to możliwe :-)
Ja póki co próbuje zapanować nad kurzem <wsciekly>
Ja póki co próbuje zapanować nad kurzem <wsciekly>