Kitka, Bazyl i Eliot
- Agnieszka7714
Re: Kitka, Bazyl i Eliot
No chyba trza było takie trzy kupić. Teraz to chłopaki nie oddadzą Kituni prezentu.
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Kiedy byłam święcie przekonana, że chłopaki nie będą zainteresowane, bo się w rondelek nie zmieszczą <mrgreen>Agnieszka7714 pisze:No chyba trza było takie trzy kupić.
A mieszczą się, chociażby tak:

Ponieważ do weekendu marne szanse na nowe zdjęcia, znalazłam coś dla Was w moim starszych zasobach
Mam nadzieję, że się nie powtarzam.
Bajzelek romantycznie <serce>
Kitunia romantycznie <serce>
Cała trójka praktycznie i pomocnie - tak u nas wygląda pakowanie prezentów 8-)
Dla pełnego obrazu brakuje Bajzelka w tym pudełku ze wstążkami
Tutaj też z serii "podano do stołu"
Jakby się kto zastanawiał, to o ile z rondelkami nie byłam taka przewidująca, to te wspaniałe obrusy mam dwa <lol> I używam ich non stop na zmianę, wszystkie inne mogłabym w zasadzie wyrzucić.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cud miód malina
Puszek wylewający się z rondelka jest uroczy, a do Bajzelka i Kituni to chciałabym się natychmiast przytulić
<zakochana>
Obrus jest bezkonkurencyjny, nie ma takiej ilości kocich kłaków, która byłaby na nim widoczna
Obrus jest bezkonkurencyjny, nie ma takiej ilości kocich kłaków, która byłaby na nim widoczna
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Jak to się mówi "ciasne, ale własne" <rotfl> <rotfl> <rotfl>atomeria pisze:
![]()
- Zosiak
Oooo - ile fajnych zdjec <mrgreen>
Mnie sie najbardziej podobaja pomocnicy pakowania prezentow <lol> `Kitunia robiaca inspekcje jakosci prezentu
I faktycznie brakowalo, zeby ktorys z chlopcow wszedl do pudelka ze wstazkami <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> Cudowna banda!
Agnieszko - przepraszam, zesli napisalas to wczesniej, ale skad jest ten rondelek? Bo nie ukrywam juz widze oczami wyobrazni gdzie postawilabym go w domu <diabeł>
Mnie sie najbardziej podobaja pomocnicy pakowania prezentow <lol> `Kitunia robiaca inspekcje jakosci prezentu
Agnieszko - przepraszam, zesli napisalas to wczesniej, ale skad jest ten rondelek? Bo nie ukrywam juz widze oczami wyobrazni gdzie postawilabym go w domu <diabeł>
- Agnieszka7714
O jacie ile ciałka do kochania. Masz fajowe futra, takie dorodne i misiowate. A Kitunia taka subtelna przy brysiach.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super masz trio Atomerio
:-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Z zooplusa, ale to była świąteczna edycja limitowana, bardzo udana, więc może kiedyś jeszcze go wprowadzą?Zosiak pisze: skad jest ten rondelek? Bo nie ukrywam juz widze oczami wyobrazni gdzie postawilabym go w domu <diabeł>
No właśnie nie własne <mrgreen> Cudze, bo kitkowe <lol>EsteraR pisze: Jak to się mówi "ciasne, ale własne" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Doskonale powiedzianeMoniQ pisze: Obrus jest bezkonkurencyjny, nie ma takiej ilości kocich kłaków, która byłaby na nim widoczna
O tak, przytulić się do Puszka - bezcenne <serce> Ale do noszenia na rękach specjalnie się nie nadaje, do tego jest Bajzelek <serce> I Kitunia, ale nie dla mnie <mrgreen> Ją może nosić tylko Pan <diabeł> Chociaż ostatnio ze zdziwieniem odkryłam, że jak ją wezmę na ręce tak jak dzidziusia, do góry podwoziem (czyli dokładnie tak jak koty podobno nie lubią), to lubi <lol> I daje się nosić bez najmniejszych protestów.Agnieszka7714 pisze: O jacie ile ciałka do kochania.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Serio, koty nie lubią być tak noszone? Khaleesi tylko tak kochaatomeria pisze: I Kitunia, ale nie dla mnie <mrgreen> Ją może nosić tylko Pan <diabeł> Chociaż ostatnio ze zdziwieniem odkryłam, że jak ją wezmę na ręce tak jak dzidziusia, do góry podwoziem (czyli dokładnie tak jak koty podobno nie lubią), to lubi <lol> I daje się nosić bez najmniejszych protestów.
- Betuś
Jakie piekne te Twoje koty, ach <zakochana>
Na tym stole sa niemożliwe <zakochana>
A, jest rondelek w Zooplusie
Nie kupcie wszystkiego
Na tym stole sa niemożliwe <zakochana>
A, jest rondelek w Zooplusie
Nie kupcie wszystkiego