Kaya & Tyson
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Ależ oni są cudni i jak pięknie pozują <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Miss_Monroe
- Moderator
Takie obietnice tutaj nie przechodzą <lol> . Tyson bardzo mi się podoba. Śliczny jest <zakochana>Kasik pisze:(...)Obiecuję poprawę i postaram się przez jakiś czas odpuscic ze zdjeciami <lol>(...)
- Zosiak
Jaka poprawe! Ten trend jest fantastyczny i tak juz chcemy zeby zostalo!!!
Kayunia pieknie zapozowala - jak modelka - lepek do gory zeby nie bylo podwojnego podbrodka <rotfl> Brzusio tez pieknie wywalila do miziania <zakochana> - w wakacje chyba jakos tak latwiej to kotkom przychodzi
A Tyson wspinajacy sie po scianie - mucha? - wyglada troszke jak lasiczka <lol>
Cudowne masz Kasiu kociaste! Ciesze sie ze z brzuszkiem Kayi juz lepiej. I ze sie razem bawia, nawet jesli sa to tylko dwie proste przebiegniete razem
Zycze Wam bardzo milego weekendu!!!
Kayunia pieknie zapozowala - jak modelka - lepek do gory zeby nie bylo podwojnego podbrodka <rotfl> Brzusio tez pieknie wywalila do miziania <zakochana> - w wakacje chyba jakos tak latwiej to kotkom przychodzi
A Tyson wspinajacy sie po scianie - mucha? - wyglada troszke jak lasiczka <lol>
Cudowne masz Kasiu kociaste! Ciesze sie ze z brzuszkiem Kayi juz lepiej. I ze sie razem bawia, nawet jesli sa to tylko dwie proste przebiegniete razem
Zycze Wam bardzo milego weekendu!!!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Tyson
<zakochana>
<zakochana>
Z charakteru to wypisz wymaluj Mordimuś, koto-piesek
I Kayciowe brzusio, cudne <zakochana>
Z charakteru to wypisz wymaluj Mordimuś, koto-piesek
I Kayciowe brzusio, cudne <zakochana>
- Joanna P.
O my! Tyson jest zniewalający <serce> A Kayusiowe oczka i brzusio równie cudne <serce>

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja stąd dzisiaj nie wychodzę. Tyson, kocham Cię
<serce>
<serce>
<serce>
<serce> 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
nie ma to jak dobre wiadomości z życia stada <mrgreen>
Kaya ksieżniczka- urocza <zakochana>
Tayson, powtórzę to pewnie po raz tysięczny i nie obiecuje, że ostatni <roll>
jesteś OBRZYDLIWIE PIĘKNYM KOTEM <serce> <serce> <serce> i gdzie tu sprawiedliwość się pytam <?>
PS. poproszę namiary na tatusia to sobie pooglądam i zwizualizuję Taysona w wieku dojrzałym <mrgreen>
Kaya ksieżniczka- urocza <zakochana>
Tayson, powtórzę to pewnie po raz tysięczny i nie obiecuje, że ostatni <roll>
jesteś OBRZYDLIWIE PIĘKNYM KOTEM <serce> <serce> <serce> i gdzie tu sprawiedliwość się pytam <?>
PS. poproszę namiary na tatusia to sobie pooglądam i zwizualizuję Taysona w wieku dojrzałym <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> tym razem uśmiecham się do swoich myśli, bo przypomniał mi się czas tuż przed i tuż po przybyciu Tysonka
Mam ogromną radość z tego jak się wszystko pięknie poukładało
Wbrew wszelkiemu czarnowidztwu, prawda? No może tylko z brzuszkiem Tysona mogło było być mniej problemów, ale przecież to tylko to.
Mam ogromną radość z tego jak się wszystko pięknie poukładało
- Olamakota
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
ten Twój 'zając' z każdą sesją robi się coraz bardziej misiowaty <mrgreen>
ten Twój 'zając' z każdą sesją robi się coraz bardziej misiowaty <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, kochane jestescie, dziękujemy za wszystkie tak miłe komentarze. Tyson zwłaszcza dziekuje,
mówi, że będzie trzymał formę, zeby sie e-ciotkom podobać, ale na siłownie się jeszcze nie wybiera, za gorąco, czeka do jesieni <lol>
W Szczecinie upał nie daje kotkom wytchnienia, dalej śpią prawie całe dnie, zaprogramowane na tryb nocny <hm>
Ja w końcu mam czas żeby odpisać w swoim wątku nie z tableta.
Yolla
Jolu, jak sama widziałaś na PW Tyson łobuz to skóra zdjęta z tatuńcia
Atomeria
, starałam sie nie myślec w czarnych barwach, ale to tak cięzko sobie czasem wytłumaczyc.
Bałam sie tego dokocenia strasznie, teraz tylko marzę o tym, żeby stosunki między kotami gorsze nie były, żeby zostało jak jest <ok>
mówi, że będzie trzymał formę, zeby sie e-ciotkom podobać, ale na siłownie się jeszcze nie wybiera, za gorąco, czeka do jesieni <lol>
W Szczecinie upał nie daje kotkom wytchnienia, dalej śpią prawie całe dnie, zaprogramowane na tryb nocny <hm>
Ja w końcu mam czas żeby odpisać w swoim wątku nie z tableta.
Yolla
Jolu, jak sama widziałaś na PW Tyson łobuz to skóra zdjęta z tatuńcia
Atomeria
Agnieszko, Ty wiesz jak ja wdzieczna za wszystko Ci jestem<mrgreen> tym razem uśmiecham się do swoich myśli, bo przypomniał mi się czas tuż przed i tuż po przybyciu Tysonka![]()
Mam ogromną radość z tego jak się wszystko pięknie poukładałoWbrew wszelkiemu czarnowidztwu, prawda? No może tylko z brzuszkiem Tysona mogło było być mniej problemów, ale przecież to tylko to.
Bałam sie tego dokocenia strasznie, teraz tylko marzę o tym, żeby stosunki między kotami gorsze nie były, żeby zostało jak jest <ok>