<hura> <hura> <hura> Dziękuję!asiak pisze: Jako, że jesteś pierwszą osobą składającą wniosek, mianuję Cię wiceprezesem![]()
![]()
![]()
Jest nas już dwie w klubie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
To chyba trzeba by naszemu klubowi założyć nowy wątek <mrgreen>
<hura> <hura> <hura> Dziękuję!asiak pisze: Jako, że jesteś pierwszą osobą składającą wniosek, mianuję Cię wiceprezesem![]()
![]()
![]()
Jest nas już dwie w klubie <rotfl> <rotfl> <rotfl>
O rany, boję się zaglądać do yamahy, za chwilę będę się bała zaglądać też tutaj <strach> <lol> Chociaż Tajga nie lepsza, tylko dostępnych potencjalnych ofiar ma mniej <mrgreen>atomeria pisze: Kitka ściga ofiarę do upadłego
Puszku, Pańcia chyba sobie trochę żarty z Ciebie stroi, ale Ty nie słuchaj, Ty na pewno naprawdę jesteś Puszystym Smokiem o Serduszku Złotymatomeria pisze: Puszek to widać wrażliwa istotkaPrzeraża go, kiedy się komuś krzywda dzieje.
<serce> <serce> <serce> A taka opowieść zastępuje każde, nawet najpiękniejsze zdjęcie <serce> <serce> <serce>atomeria pisze:A wracając do BajzelkaTak, to już dwa lata i niezmienne zachwycam się tym jak się rozwija i jakim jest wspaniałym kocurkiem <serce> Pisałam kiedyś, że z racjonalnego punktu widzenia, jako kocię nie był dobrym wyborem, mając dzisiejszą wiedzę, nie zdecydowałabym się na niego. I to byłby straszny błąd <mrgreen> Był najbardziej wycofany z całego miotu, do ludzi wcale się nie garnął, Pani Ewa, hodowczyni, wręcz odradzała mi go, proponując jednego z jego bardziej przebojowych braci. Ale ja się na szczęście uparłam. Trochę trwało, zanim nam zaufał, bywały okresy, kiedy mnie raptem tolerował, a przed TŻ wręcz uciekał (a na pewno nie miał powodu). Przełom nastąpił rok temu i od tego czasu niezmiennie i każdego dnia wzrusza mnie i zachwyca nowymi dowodami swojego przywiązania do nas <zakochana> To obecnie najbardziej miziasty kot z mojej trójki
Nie sprawia już wrażenia lękliwego, powiedziałabym, że jest zrównoważony.
Pewnie zgrzeszę zarozumiałością, ale wierzę, że to wszystko to nagroda za naszą miłość i cierpliwość.
Kocham mojego Bajzelka <serce>
Danusiu, bójże się dobrych bogów wszystkich, takie rzeczy opowiadać <strach> <lol>Danusia pisze:A te myszki , żabki i inne biegające to tylko kocie żywe zabawki<lol>