Tajga
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Jaka ona duuuuuzia
Kitunia to przy niej sznurówka. Uwielbiam to jej kolorowe pysio <zakochana>
Muszę przyznać, że w konkurencji przerabiania kartonów na konfetti Tajga przebija Kitunię, Kitunia ogranicza się do pudełek kartonowych, drapaki raczej oszczędza...
Muszę przyznać, że w konkurencji przerabiania kartonów na konfetti Tajga przebija Kitunię, Kitunia ogranicza się do pudełek kartonowych, drapaki raczej oszczędza...
- Betuś
Oby go nie zniszczyła tak szybko <ok> <ok> <ok>ozon pisze:elwiska3 pisze:To ja tylko nieśmiało dodam, że to jest już trzeci kartonowy drapak od Wielkanocy <mrgreen> Przy jakimś zastrzyku finansowym kupię jej komplet Lui + Vigo z myKotty, większe są i można je odwracać, to może na dłużej wystarczą <gwiżdże>Betuś pisze: <shock> <shock> <shock>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Daj znać wcześniej, bo ja też jestem chętna <mrgreen> może uda się zrobić większe forumowe zamówienie i wyprosimy jakiś rabacik <lol>ozon pisze: Przy jakimś zastrzyku finansowym kupię jej komplet Lui + Vigo z myKotty, większe są i można je odwracać, to może na dłużej wystarczą <gwiżdże>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
atomeria pisze:Ale masz dziś wenę <lol> <lol> <lol>Kasik pisze: w końcu bycie brytyjczykiem z wyboru zobowiązuje <lol>
Doskonałe, "brytyjczyk z wyboru" <lol>
No własnie to nie ja, to Ozon o swojej Tajgerinio napisala