Tajga
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Tajga
Przede wszystkim bardzo pięknie dziękuję za wszystkie miłe słowa
i znowu zaczynam podejrzewać, że Tajga nie tyje, Tajga puchnie z zadowolenia po tylu komplementach <lol>
przy kalendarzach też na końcu było niesympatycznie z tego, co pamiętam, więc sama już nie wiem, czy jest sens w ogóle rozważać taką opcję...
A z tym potencjalnym zamówieniem... Zamiast pójść po zakupy na obiad przegryzałam się przez prawie sto stron wątku o poprzednim zbiorowym zamówieniu http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... zamówienie i końcówka jest raczej zniechęcającanorka pisze:Dziewczyny do tego zbiorowego zamówienia drapaka Lui też możecie mnie dopisać :-)
- norka
- Agilisowy Rezydent
tu znalazłam najtańszy drapak Lui http://www.naszezoo.pl/pl/p/Designerski ... ta-LUI/392
taniej niż w My Kotty
taniej niż w My Kotty
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
To prawda <cenzura>Sonia pisze:To jest jakaś paranoja, żeby kawałek kartonu kosztował prawie dwie stówy
Wystarczy porównać cenę identycznej tauryny.. Jedną dla kotów,a drugą dla ludzi.. Produkt identyczny, cana już nie
Ale Tajga pewnie z drapaczka schodzić nie będzie. Już czekam na zdjęcia
- Betuś
No to jeszcze dodam, ze chciałam kupić tekturowa zabawkę MiauModul. 1 szt kosztuje 82zl, ale zeby kot miał frajdę to trzeba kupić kilka sztuk. To jest dopiero paranoja bo to sa zwykle kartonowe kostki z otworami <wsciekly> a tyle pieniędzy za to chcą!
Przepraszam <offtopic>
Przepraszam <offtopic>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
BetuśBetuś pisze:Przepraszam <offtopic>
A tekturowy tunel do tego 63 złote <shock>Betuś pisze:No to jeszcze dodam, ze chciałam kupić tekturowa zabawkę MiauModul. 1 szt kosztuje 82zl
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
No te ceny to żart po prostu
Mnie na forum jeszcze nie było, jak było składane ostatnie zbiorowe zamówienie, więc nie znam sprawy... ale jakby temat gdzieś kiedyś powrócił to pamiętajcie o mnie