PyzowePany pisze:O matulu, jak Bohunek rzucił w moją stronę przelotne spojrzenie znad michy, to aż mnie się kolana ugięły <zakochana>
Bo że w moją stronę to chyba jasne jest... <gwiżdże> <lol>
Betuś a ile chłopaki dziennie zjadają mokrej karmy? Bo wiesz, moja kobita to nie za wiele, a muszę się przygotować też na męskie apetyty <mrgreen>
Z pewńoscia do Ciebie Bohunek puszczał oczko No i jeszcze do kilku innych przemiłych cioć
Ja im daje bardzo różnie. Zazwyczaj jest to jedna puszka karmy na pół. Chyba, ze jest to PON (200g) to pół puszki dziele na dwa koty, a resztę daje im na kolacje. Na śniadanie musi być mokre zawsze, ale na kolacje to juz zależy. Jak jest upał, kupka jest za twarda, albo poprostu " mamy " ochotę to daje mokre tez na kolacje. Nie przesadzam jednak z ilością, dlatego, ze Forrest miał problemy z kupa (załatwiał sie poza kuwetą). Muszę uważać na ten jego brzuszek :-) ...choć apetyt ma OGROMNY! <lol>
Betuś, Goldi pewnie już był w Mazurii jak odbierałaś Bohuna ale Cię wyczuli i zamknęli go za trzema drzwiami pancernymi. Jak widać, była to słuszna decyzja <lol> Swoją drogą to powiem Wam, że jak wychodziłam od Estery to też takie jedno złote maleństwo zaplątało się u mnie w torebce <gwiżdże> niestety, w ostatniej chwili mnie sumienie ruszyło i oddałam, trochę żałuję :->
Aga L. myślisz, ze tak zrobili? No, co za ludzie <lol> <lol> <lol>
Ja chyba przestanę tam zaglądać, bo boje sie, ze wkradnę sie po aniołka... <gwiżdże>
Aż mi się Puszek na kolala wpakował, żeby sprawdzić co to za apetyczne odgłosy dochodzą z mojego laptopa <lol>
Ale Bohuś wyrósł, piękne chłopaki, piękne <zakochana> <zakochana>
Gdzie tam , posiedzieli chwilę i pędzili do domu , po koty powinno się przyjeżdżać bez facetów :-)
Większość ich pobytu usiłowaliśmy nakłonić Bohunka żeby się pokazał <wsciekly>
A Goldiego jeszcze nie było , AgaL Ty wstęciucho jedna <lol>
Ja wstręciucha? Ja to istny <aniołek> ( Masz rację , jestem wredna,wcale się tego nie wypieram). Natomiast co do Goldiego to niby skąd miałam wiedzieć, kiedy przyjechał jak przez parę miesięcy ani słowa na forum nie napisałaś? <wsciekly> <mrgreen> I tak z zazdrości pisałam, bo złotka są teraz moimi faworytami <serce> <serce> <serce>