Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Stylowa poduszka będzie, nie ma co <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> No fakt, ze przy Twoich przylepach, trzeba bylo u Reni zamawiac jedna, ale w rozmiarze XXL 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Piękne 
Ale jak dobrze że umieją czytać, bo myśmy podpisali na wszelki wypadek oba legowiska tak samo
I słusznie, bo z moich planów nic nie wyszło, Kalinka bardziej lubi to które miało być dla Mordimusia 
Ale jak dobrze że umieją czytać, bo myśmy podpisali na wszelki wypadek oba legowiska tak samo
- Agnieszka7714
O matulu jaki mlaskacz <lol> . Ale ma wybaczone bo piękny i zalotny jest. A legowiska superowe.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Fajne legowiska chłopcy dostali <mrgreen> ciekawe czy oni będą w nich spali, dziewczynki siedziały ( Tosia miała taki pomysł <mrgreen> ) a gosie uznają je za wygodne pufy <mrgreen>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Betuś...ale z Ciebie cudowna Pancia jest...takie królewsie legowiska dla chłopaków zamówiłaś :-) cud -miód.... :-)
- Betuś
Dziekuje za miłe słowa
Ciesze sie, ze Wam sie podobaja :-)
Koty narazie nie wykazują zainteresowania poduchami
Ciesze sie, ze Wam sie podobaja :-)
Koty narazie nie wykazują zainteresowania poduchami
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczne podusie
U nas to jest ulubiona oponka do spania od Tamisia
U nas to jest ulubiona oponka do spania od Tamisia
- norka
- Agilisowy Rezydent
a propos legowisk....ja to zrobiłam numer,mam już legowisko dla Wezyra....tylko ono jest....psie <oops> <mrgreen>
oglądałam na You Tubie filmiki na których koty wyganiają pieski z ich legowisk a potem same się w nich moszczą jak paniska :-)
i kiedy niedawno trafiłam w Biedronce na wyprzedaż legowisk psich i kocich to te kocie nijak mi sie nie podobały bo ani mięciutkie nie były i kolory do niebieskiego brytka też nie pasowały...za to jedno psie legowisko było fajne, miękkie ikolorek też ładny....stałam nad nim 20 minut i nie mogłam się zdecydować ,ale pomyślałam 20 zł to nie majątek i kupiłam.....
mam nadzieję że Wezyr się nie obrazi <mrgreen>
zrobię fotkę i wstawię na wątek Wezyra :-)
oglądałam na You Tubie filmiki na których koty wyganiają pieski z ich legowisk a potem same się w nich moszczą jak paniska :-)
i kiedy niedawno trafiłam w Biedronce na wyprzedaż legowisk psich i kocich to te kocie nijak mi sie nie podobały bo ani mięciutkie nie były i kolory do niebieskiego brytka też nie pasowały...za to jedno psie legowisko było fajne, miękkie ikolorek też ładny....stałam nad nim 20 minut i nie mogłam się zdecydować ,ale pomyślałam 20 zł to nie majątek i kupiłam.....
mam nadzieję że Wezyr się nie obrazi <mrgreen>
zrobię fotkę i wstawię na wątek Wezyra :-)
- Betuś
Wstaw fotkę koniecznie
Ja tez zdążyłam sie zorientować, ze kotki kochają psie legowiska <lol> Mysle, ze dobrze wybrałaś :-)
U mnie przez remont pokoiku jest straszny bałagan. Moze na ten momen, nie wydają im sie te legowiska atrakcyjne wlasnie z tego powodu. Jak juz ogarniemy mieszkanie to położę je w innym miejscu i zobaczymy...
U mnie przez remont pokoiku jest straszny bałagan. Moze na ten momen, nie wydają im sie te legowiska atrakcyjne wlasnie z tego powodu. Jak juz ogarniemy mieszkanie to położę je w innym miejscu i zobaczymy...