Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Re: Forrest & Bohun - brysiowe kociaki
Dzięki dziewczyny. Już nie kontaktuję. Wybaczcie.
- Agnieszka7714
Cieszę się, że Bohunek już po, widać nic sobie ze straty nie robi, pewnie mu lżej w portkach. Ale z tym chlapaniem to już Beatko przesadziłaś. Taka potwarz 
- Dominikana
Oj tam zaraz łobuz ... ja tylko stałem... a to samo się wychlapało. Becia urocze te Twoje chłopaczki.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Cześć synek , jak się dzisiaj czujesz
<serce>
- Betuś
Super, wszystko w normie. Rano były ataki na to cos strasznego co rusza sie pod kołdra, pozniej picie, jedzonko, zabawa, a teraz odsypia :-)Kamiko pisze:Cześć synek , jak się dzisiaj czujesz<serce>
- Łatka
Nie no pewnie, że to nie był on
Superaśne te twoje kociaki. Dobrze, że z Bohunem ok po stracie męskości.
dla chłopaków
Superaśne te twoje kociaki. Dobrze, że z Bohunem ok po stracie męskości.
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Rano były ataki na to cos strasznego co rusza sie pod kołdra, pozniej picie, jedzonko, zabawa, a teraz odsypia :-)[/quote]
Ech, te Bohuny z Mazurii, widzę, że oba mają taką samą zabawę. Tylko mój się czasem myli i atakuje nogę wystającą spod kołdry, kiedyś z rozmachem wbił mi w ten sposób pazury w stopę <hm>
Ale, ponieważ widzę, że Kamiko tu zagląda, przemycę informację, że mój Bohun przyszedł dziś rano po raz pierwszy miziać się ze mną na łóżku <tańczy>
Mój najukochańszy czekoladku, pani cię chyba nie odda Weronice po jej powrocie <gwiżdże>
Ech, te Bohuny z Mazurii, widzę, że oba mają taką samą zabawę. Tylko mój się czasem myli i atakuje nogę wystającą spod kołdry, kiedyś z rozmachem wbił mi w ten sposób pazury w stopę <hm>
Ale, ponieważ widzę, że Kamiko tu zagląda, przemycę informację, że mój Bohun przyszedł dziś rano po raz pierwszy miziać się ze mną na łóżku <tańczy>
Mój najukochańszy czekoladku, pani cię chyba nie odda Weronice po jej powrocie <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Betuś pisze: Rano były ataki na to cos strasznego co rusza sie pod kołdra, pozniej picie, jedzonko, zabawa, a teraz odsypia :-)
Zdrowiutkie kochane kocie <zakochana>
A co WY pod kołdrą trzymacie <roll> <lol>
Ja w ten sposób dwie zmiany pościeli mam w piękne artystyczne wzorki nawet nie przypuszczałam ,że takie gałązki umiem haftować ale koty wszystkiego mnie nauczyły
Kolorek bandyta( lat 4) do dzisiaj włazi pod kołdrę i z nią szaleje <lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ale z Bohunka niewinne kocię...
piękne zdjęcia... <zakochana>
bardzo się cieszę że wszystko dobrze się odbyło i po pomponikach ani śladu.... :-)
bardzo się cieszę że wszystko dobrze się odbyło i po pomponikach ani śladu.... :-)
- Betuś
Wszystkim ciociom, które tu zaglądają bardzo dziekuje za przemiłe komentarze pod adresem Bohuna i Forresta
Dziś mam dla Was prawdziwa niespodziankę :-) W sobotę odwiedziła nas forumowa Audrey wraz z mężem. Bardzo sie cieszę, ze mogłam Ciebie poznać Aniu i Twojego meza. Jesteście wspaniali. Jak dla mnie to za szybko ten dzień minol.
Ania zrobiła nam wspaniałe zdjecia
Zobaczcie sami :-)

Dziś mam dla Was prawdziwa niespodziankę :-) W sobotę odwiedziła nas forumowa Audrey wraz z mężem. Bardzo sie cieszę, ze mogłam Ciebie poznać Aniu i Twojego meza. Jesteście wspaniali. Jak dla mnie to za szybko ten dzień minol.
Ania zrobiła nam wspaniałe zdjecia