YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL
-
NutkaBri
Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL
Piękne umaszczenie ma kotek
- Mion
Rety ale Yogiś wielką szkaradę dorwał <shock>
-
NutkaBri
WITAMY:)
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ponoć pająki sa bardzo bogate w taurynę <mrgreen>
dzielny kot Yogiś uratował swoją ludzkość <lol>
dzielny kot Yogiś uratował swoją ludzkość <lol>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Yoguś - wielki łowczy <lol>
<serce>
- Malena
Ładnie to tak się podśmiewywać
Yoguś naprawdę znosi mi do domu takie ilości pająków że nie nadążam, a że siedzi całymi dniami na balkonie to przypuszczam że jeszcze drugie tyle tam zamęcza <lol> Yoguś Meczydusza. Mój TŻ'et śmieje się ze mnie że od kiedy Yoguś z nami zamieszkał codziennie, niezależnie od temperatury na zewnątrz (nawet jak jest 10st.C) to ja która do tej pory byłam strasznym zmarźluchem o godzinie 6 rano zaczynam wietrzenie domu żeby kotek mógł pobiegać po balkonie <mrgreen> czego się nie robi dla kochanego futra. Już się martwię co będzie zimą <lol>
PS/ ja również witam wszystkich nowych forumowiczów i wszystkie stare ciotki też <mrgreen> pozdrawiam dziś bez fotek bo jestem właśnie na potwornie nudnym wyjeździe służbowym
PS/ ja również witam wszystkich nowych forumowiczów i wszystkie stare ciotki też <mrgreen> pozdrawiam dziś bez fotek bo jestem właśnie na potwornie nudnym wyjeździe służbowym
- Betuś
Dzięki Bogu, ze Bohun nie przynosi mi tych stworów do domu, uff...
Wracaj z tego nudnego spotkania i popstrykaj fotki
Tylko bez sppajeczakow, dobrze? <pokłon>
Wracaj z tego nudnego spotkania i popstrykaj fotki
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Oj mało Yogisia, mało na forum. Koniecznie po powrocie dokumentacja fotograficzna dla stęsknionych cioteczek. :-)
- yamaha
- Genius Loci
No wlasnie, bo w tym watku to fotek jak na lekarstwo normalnie 
- Malena
Nareszcie jestem już w domu <mrgreen> przyjechałam w środku nocy, przywitało mnie bardzo głośne miałkolenie, a przy wyjątkowo ciepłej nocy i otwartym balkonie niosło się ono echem po całym osiedlu, oj jak ja się stęskniłam za tymi moimi chłopakami (jeszcze kilka takich wyjazdów i zaczną się całkiem nieźle dogadywać :-) Yoguś się zupełnie inaczej zachowuje w stosunku do TŻ'ta kiedy są sami)
Nadrabiam zaległości... to cudne pysio zobaczyłam dziś po przebudzeniu jednym otwartym okiem... drugim będąc jeszcze w objęciach Morfeusza, a już w przebłyskach świadomości myślałam o Was i o pstrykaniu zdjęć, co prawda tylko telefonem. UWAGA SESJA POŚCIELOWA <lol>

Nadrabiam zaległości... to cudne pysio zobaczyłam dziś po przebudzeniu jednym otwartym okiem... drugim będąc jeszcze w objęciach Morfeusza, a już w przebłyskach świadomości myślałam o Was i o pstrykaniu zdjęć, co prawda tylko telefonem. UWAGA SESJA POŚCIELOWA <lol>