YOGUŚ Mazuria*PL & CARMELCIA Mikołówka*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Miś YOGIŚ z Mazurii*PL

Post autor: yamaha »

Yogulku, ales Ty cudny, kotku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A juz jak tak zalotnie patrzysz z odwrocona glowka na tym dywanie, to ciocia zupelnie :mdleje: <zakochana> :mdleje:

Kartonowy ser : :ok: :ok: :ok: chyba profesjonalna wycinarke macie, takie rowniutkie dziurki <rotfl>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Kartonowy ser : :ok: :ok: :ok: chyba profesjonalna wycinarke macie, takie rowniutkie dziurki <rotfl>[/quote]

A ja to samo pomyślałam jak dokładnie się przyjrzałam :mimbla:
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Yogiś <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Oczywiście że mamy profesjonalną wycinarkę <mrgreen> pańcia jest tą wycinarkę - bardzo profesjonalną <rotfl> a tak na poważnie odrysowałam ołówkiem różnej wielkości kółeczka (miseczki, słoiki, kieliszki) i wycięłam drobniutkimi ruchami, wąskim bardzo ostrym nożykiem. Takie pańcia ma z ręczne rączki <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Rewelacja! Yogiś rewelacja i karton rewelacja :) <zakochana> :ok:
Boziu, jaki on piękny i słodki :mdleje: <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Malena pisze:Oczywiście że mamy profesjonalną wycinarkę <mrgreen> pańcia jest tą wycinarkę - bardzo profesjonalną <rotfl> a tak na poważnie odrysowałam ołówkiem różnej wielkości kółeczka (miseczki, słoiki, kieliszki) i wycięłam drobniutkimi ruchami, wąskim bardzo ostrym nożykiem. Takie pańcia ma z ręczne rączki <mrgreen>
On chyba wchodzi do kartonu przez tunel?
Ja dziś tez się biorę za robotę kartonowa. Fotki będą u nas . Zapraszamy wieczorem na herbatkę z miodem
Awatar użytkownika
Malena

Betuś chyba pozazdrościłam Wam ubiegłotygodniowego, weekendowego spotkania z Audrey <mrgreen> i wczorajsze popołudnie spędziłam w tym samym wyborowym towarzystwie. Chciałabym napisać "spędziliśmy" i w tym miejscu wstawić jakieś piękne fotki zrobione przez Audrey, ale niestety mój dziki kotek w panice uciekł pod łóżko w sypialni i tyle go widzieli :(((( nie dał się poznać cioci z dobrej strony, ale za to dzisiaj od samego rana biega jak szalony z fantastycznymi piłeczkami które dostał od Ani <mrgreen> bardzo mu podpasowały. Aniu dziękujemy i za piłeczki i przemiłe popołudnie :kiss:

A to na dowód, że mój kotuś naprawdę aportuje piłeczki <mrgreen> ...
(niestety tylko jedno zdjęcie wyszło mi względnie ostre, ale widzicie jakie Yoguś ma na nim radosne, podekscytowane spojrzenie <lol> )
Obrazek
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Malena pisze:Betuś chyba pozazdrościłam Wam ubiegłotygodniowego, weekendowego spotkania z Audrey <mrgreen> i wczorajsze popołudnie spędziłam w tym samym wyborowym towarzystwie.
[/url]
Wyborowe znaczy się, że :party: :winko: :party: :winko: ?
Zazdroszczę spotkania, my we Wrocławiu to tylko na forumową kawkę się wybieramy... <roll> <lol> <lol>

Yogiś jest niezłym przystojniakiem <zakochana> <zakochana>
Zeświruje na punkcie tych piłeczek, gwarantuję, Pyza też dostała takie w prezencie od Baxterka i czasem to ledwo zipie, ale goni ją zawzięcie bez opamiętania :D
Awatar użytkownika
Malena

PyzowePany pisze: Wyborowe znaczy się, że :party: :winko: :party: :winko: ?
Zazdroszczę spotkania, my we Wrocławiu to tylko na forumową kawkę się wybieramy... <roll> <lol> <lol>
<lol> no właśnie nie! nie dała się namówić na coś mocniejszego, baaaa nawet na coś słabszego się nie dała namówić bo samochodem przyjechała <lol>
<gwiżdże> nie chcę nic mówić, ale ja to kilka razy w roku jestem we Wrocławiu <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale fajna fotka Yogisia z piłeczką <zakochana>
Tobi też tak lata z piłeczkami, tylko nie mam na razie okazji zrobić mu fotki, bo ciemno :kotek:
Zablokowany