Magnus i Madox
- Betuś
Re: Magnus
Skąd ja to znam <rotfl>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> Slicznie wyglada taki powazny 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aparat kocha Sołtysa <mrgreen> <serce> 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Cierpliwości możemy uczyć się od kotów.
Magnusiku <serce> <serce> <serce>
Magnusiku <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Magnus jakiś czas temu przeszedł na PoN-a. Teraz kończy pierwsze 2-kg opakowanie. Od kilku ostatnich dni qupal jest dość miękki, a końcówka jest na tyle miękka,że brudzi mu pupalka.
Czy to znaczy,że karma mu nie służy? Otwierać kolejne opakowanie PoN-a czy jak najszybciej zmieniać karmę czy jeszcze obserwować? (Magnus nie je mokrego)
Martwię się bo po Orijenie wydawało mi się,że się więcej drapie i nie mam za bardzo pomysłu na nową suchą karmę. Każda inna ma jakieś "ale". Acana byłaby super..ale ten sód tam
Czy to znaczy,że karma mu nie służy? Otwierać kolejne opakowanie PoN-a czy jak najszybciej zmieniać karmę czy jeszcze obserwować? (Magnus nie je mokrego)
Martwię się bo po Orijenie wydawało mi się,że się więcej drapie i nie mam za bardzo pomysłu na nową suchą karmę. Każda inna ma jakieś "ale". Acana byłaby super..ale ten sód tam
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A jakiego PoN je? Może warto spróbować tego z ryżem?Fusiu pisze:Magnus jakiś czas temu przeszedł na PoN-a. Teraz kończy pierwsze 2-kg opakowanie. Od kilku ostatnich dni qupal jest dość miękki, a końcówka jest na tyle miękka,że brudzi mu pupalka.
- ania1978
u nas też po Pon-ie były takie historie, niby wszystko ok a co jakiś czas portki w praniu
teraz Gaculek wcina acana grasslandss i urobek jak malowany <lol> a o co chodzi z tym sodem Fusiu bo ja nic takiego na opakowaniu nie widzę
chyba, że nie jestem na bieżąco 
- Betuś
Mi sie wydaje, ze Fusiu wlasnie z ryżem daje...
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak,z ryżem (Farm Mix). Bardzo mi zależy żeby było dobrze,ale dużo już znalazłam komentarzy,że przy końcówce opakowania zdarza się luźniejsza qupka.Betuś pisze:Mi sie wydaje, ze Fusiu wlasnie z ryżem daje...
sodu powinno być w karmie max. 0,30% a w Acana Grassland jest go aż 0,62% i trochę mnie to martwi. Ostatnio pisała o tym Dorszka w sekcji o suchych karmach.ania1978 pisze: a o co chodzi z tym sodem Fusiu bo ja nic takiego na opakowaniu nie widzęchyba, że nie jestem na bieżąco
Tą informację (ilość sodu) można znaleźć u nich na stronie
>>>>>>>TU
Choć powiem szczerze, że do dziś nie dokopałam się do informacji ile sodu ma PoN
- ania1978
dzięki Fusiu <pokłon> nie zmienia to faktu, że zostajemy przy acana g. , może coś się jeszcze trafi z wartościowych karm w przyszłości to wtedy będziemy myśleć nad zmianą :-)