Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*

Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Brysia* i Tami

Post autor: MoniQ »

Sonia pisze:Nie mam jak, bo nie mam drzwi <hm>
Na pociechę dodam, że u mnie też nie ma drzwi....
Soniu, będzie dobrze, Tamiś potrzebuje więcej czasu, bo to już dorosły kot, pewnie ciężej znosi zmiany. Ale będzie dobrze :hug:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Tamisiu kochaniutki przecież tobie nic nie grozi :kotek: Jesteś nadal najukochańszym kociaczkiem swojej pańci i pańcia :kotek: :kotek: :kotek: A braciszek, no taki mały rozrabiaczek :-) :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Soniu, dacie radę :hug: Tamiś potrzebuje czasu. U mnie było podobnie z Leosiem. Jak przyjechał Boguś, to płakałam nad Leonkiem, miałam wyrzuty sumienia, co ja mu zrobiłam. Dopieszczaj Tamisia jak najwięcej :kotek:
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Będzie dobrze, to tak jak z ludźmi jedni zmiany znoszą lepiej inni potrzebują czasu na oswojenie się z nowościami ... Tobiś to na razie rozbrykane, zapewne wszędobylskie kociątko, które nieco przeraża statecznego Tamisia ... myślę, że za jakąś niedługą chwilę będzie dobrze :-) Tymczasem głaski dla wspaniałego misiaczka Tamisiaczka i rozrabiaczka Tobisiaczka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Najpierw :hug: dla Ciebie i :kotek: :kotek: :kotek: dla bidulka Tamisia.
Tobis jest sliczny <zakochana>
Tylko z tymi majtkami to Dorszka przesadzila.... Bo ja na zdjeciach to porzadne dziadkowe kalesony widze :haha:
I to podciagniete wysoko, pod sama szyje :haha:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Marzenko, będzie dobrze, chociaz wiem, ze serce Ci pęka patrzac na Tamisia :hug:
On to sobie musi w swojej głowce poukladać :kotek:
Kciuki, kciuki, kciuki <ok>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Jakie Tobiś ma cudne i słodkie pysio <zakochana>
Soniu, wiem, że serce Ci się kraję, ale będzie dobrze, jeszcze troszkę :hug: U nas Kitunia baaaardzo długo nie chciała się bawić, zamykanie się z nią w osobnym pokoju też nie pomagało (pod zamkniętymi drzwiami natychmiast stawiły się chłopaki, Kitunia zresztą też, tylko z drugiej strony). Teraz też nie jest wcale najlepiej, pomimo, że na co dzień wydaje się, że to ona nosi portki, to w zabawie jednak ustępuję chłopakom.
Jednak nie ustawałabym w próbach, może bawcie się z chłopakami jednocześnie we dwójkę? W pewnej odległości, żeby sobie nie przeszkadzali i nie wchodzili w drogę? Chociaż istnieje duże ryzyko, że dla Tobisia atrakcyjniejsza będzie zabawka, którą bawi się Tamiś...
Poza tym wydaje mi się, że już sam fakt, iż Tamiś domaga się Waszej uwagi, to bardzo dobry znak, u nas Kitunia była tak skupiona na Puszku, że przez pewien (choć krótki) czas, nie bardzo zwracała na nas uwagę ;-))
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Rozumiem Cię Soniu w 100%. Oby Tami jak najprędzej się przełamał. :kotek: :kotek:

Dużo siły :hug: :hug:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Soniu, mocno przytulam. Wyobrażam sobie, jak się czujesz. :hug: :hug:
Tamiś jest już dorosłym kotkiem, więc i czasu potrzebuje więcej. :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Soniu, ty wiesz, ja chłonę twoje obecne wpisy jak gąbka...
Trzymamy z K. kciuki naprawdę ze wszystkich sił :kwiatek: :kwiatek: <ok> <ok> <ok> <ok>
ODPOWIEDZ