Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Post autor: PyzowePany »

Jeeeest i on, nasza śnieżynka <mrgreen> <mrgreen>
Jego fascynacja plecakiem ubawiła mnie do łez :haha: :haha:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Piękny śnieżynek. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

ja nie wiem po co kupowałam mu Rufiego :brzydal: plecak okazał się dla niego bardziej interesujący niż drapak <lol> jedna strona, ta co przylega do pleców służy do namiętnego drapania a druga do wylegiwania się :mimbla:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Cudny Gacuś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku ;-( . Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

maga pisze:No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku ;-( . Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>

Gaculkowi to najbardziej sprawia przyjemność drapanie plecaka mojego małża , moje torebki to tylko rewiduje <lol> jemu chyba najbardziej podoba się ta strona przylegająca do pleców bo jest taka gąbkowa <lol> już chyba cała gąbka byłaby na wierzchu gdybyśmy nie chowali plecaka <lol> a tak w ogóle to Gacul kocha też ubrania mojego TZ-a a konkretnie to wylegiwać się na nich, na moich jakoś się nie kładzie <mrgreen> ostatnio to wygrzebał mu z kieszeni garść monet i zaczął wynosić je do innego pokoju <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

U nas też plecaki jak sama nazwa wskazuje, służą do drapania :haha:

Gaculek wie co robi, miliony kotów nie mogą się mylić :D
Awatar użytkownika
nmin
Agilisowy Rezydent

Post autor: nmin »

Plecaki mówicie... No dobra, mam kolejną rzecz, którą w październiku trzeba będzie ukryć przed kociakiem <lol>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Plecak czy tornister z gąbkowym czarnym tyłem jest najlepszym przyjacielem, drapakiem i legowiskiem jasnego kota <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> a szorstkosć gabki/obszycia pozwala jeszcze długo w pracy/szkole cieszyć się obecnością koteczka :-)
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

ania1978 pisze:
maga pisze:No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku ;-( . Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>

Gaculkowi to najbardziej sprawia przyjemność drapanie plecaka mojego małża , moje torebki to tylko rewiduje <lol> jemu chyba najbardziej podoba się ta strona przylegająca do pleców bo jest taka gąbkowa <lol> już chyba cała gąbka byłaby na wierzchu gdybyśmy nie chowali plecaka <lol> a tak w ogóle to Gacul kocha też ubrania mojego TZ-a a konkretnie to wylegiwać się na nich, na moich jakoś się nie kładzie <mrgreen> ostatnio to wygrzebał mu z kieszeni garść monet i zaczął wynosić je do innego pokoju <lol>
a to z Gaculka taka biała sroka" kradziejka" <roll> ...co to lubi pieniążki podkradać <roll> .....ale piękny kot...i ten nosek jaśniutki... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany