Jego fascynacja plecakiem ubawiła mnie do łez
Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
Jeeeest i on, nasza śnieżynka <mrgreen> <mrgreen>

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Piękny śnieżynek. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- ania1978
ja nie wiem po co kupowałam mu Rufiego
plecak okazał się dla niego bardziej interesujący niż drapak <lol> jedna strona, ta co przylega do pleców służy do namiętnego drapania a druga do wylegiwania się 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cudny Gacuś <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku
. Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>
- ania1978
maga pisze:No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku. Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>
Gaculkowi to najbardziej sprawia przyjemność drapanie plecaka mojego małża , moje torebki to tylko rewiduje <lol> jemu chyba najbardziej podoba się ta strona przylegająca do pleców bo jest taka gąbkowa <lol> już chyba cała gąbka byłaby na wierzchu gdybyśmy nie chowali plecaka <lol> a tak w ogóle to Gacul kocha też ubrania mojego TZ-a a konkretnie to wylegiwać się na nich, na moich jakoś się nie kładzie <mrgreen> ostatnio to wygrzebał mu z kieszeni garść monet i zaczął wynosić je do innego pokoju <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U nas też plecaki jak sama nazwa wskazuje, służą do drapania
Gaculek wie co robi, miliony kotów nie mogą się mylić
Gaculek wie co robi, miliony kotów nie mogą się mylić
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Plecaki mówicie... No dobra, mam kolejną rzecz, którą w październiku trzeba będzie ukryć przed kociakiem <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Plecak czy tornister z gąbkowym czarnym tyłem jest najlepszym przyjacielem, drapakiem i legowiskiem jasnego kota <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> a szorstkosć gabki/obszycia pozwala jeszcze długo w pracy/szkole cieszyć się obecnością koteczka :-)
- norka
- Agilisowy Rezydent
a to z Gaculka taka biała sroka" kradziejka" <roll> ...co to lubi pieniążki podkradać <roll> .....ale piękny kot...i ten nosek jaśniutki... <zakochana> <zakochana> <zakochana>ania1978 pisze:maga pisze:No właśnie miałam zapytać czy nie rujnuje Ci tego plecaka . Bo moja Fifi i Hoshi drapia plecki i próbują dokopać się do drugiego dna w środku. Mój plecak stracił dla mnie na atrakcyjności <lol>
Gaculkowi to najbardziej sprawia przyjemność drapanie plecaka mojego małża , moje torebki to tylko rewiduje <lol> jemu chyba najbardziej podoba się ta strona przylegająca do pleców bo jest taka gąbkowa <lol> już chyba cała gąbka byłaby na wierzchu gdybyśmy nie chowali plecaka <lol> a tak w ogóle to Gacul kocha też ubrania mojego TZ-a a konkretnie to wylegiwać się na nich, na moich jakoś się nie kładzie <mrgreen> ostatnio to wygrzebał mu z kieszeni garść monet i zaczął wynosić je do innego pokoju <lol>